Ανανέωση εδώ και τώρα!

Η συμβολή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη θεαματική μεταμόρφωση του Άρη είναι καθοριστική, όπως αναγνωρίζουν και οι παράγοντες της ομάδας. Ακόμα και ο δύσκολος στα καλά λόγια Λάμπρος Σκόρδας βγάζει το καπέλο στον Ντούσκο, για τον οποίο έλεγε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα πως «μπορεί να μας οδηγήσει στην κορυφή».
Πέρα από τη διαρκή βελτίωση της ομάδας, οι «κίτρινοι» στέκονται και στο ότι ο Μπάγεβιτς προσπαθεί να βγάλει και νέα παιδιά, με κορυφαίο παράδειγμα τον ήρωα της περασμένης Πέμπτης, τον Θανάση Παπάζογλου.

Ο 19χρονος επιθετικός είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής την προηγούμενη περίοδο, αλλά ήδη αγωνίστηκε σε τρία φετινά ματς της Σούπερ Λίγκας, με αποκορύφωμα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Χρόνο πήρε και ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος σταδιακά θα επανέλθει, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ακολουθεί ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, άλλος ένας πιτσιρικάς που δείχνει να πιστεύει ο Μπάγεβιτς.

«Έτσι όπως πάει, θα μας χτίσει την ομάδα από την αρχή και, μάλιστα, με προοπτικές πρωταθλητισμού», έλεγαν στον Άρη, όπου επιθυμούν την άμεση επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ντούσκο.


Σχολιάστε εδώ