ΑΕΚάκια… για μια ζωή;

Μια επαγγελματική ήττα είπαν κάποιοι, όπως είχε «κάνει» και επαγγελματικές νίκες σε προηγούμενα παιχνίδια.

**** Ο Ζήκος είπε, εύστοχα σημειώνω, πως σε κάποιο προηγούμενο παιχνίδι που δεν αξίζαμε τη νίκη, την πήραμε. Σήμερα που την αξίζαμε, τη χάσαμε. Ο Μαντούκα με μεγάλη δόση χιούμορ είπε: «Μέχρι τώρα να παίζαμε (εννοούσε την ώρα που έδινε τη συνέντευξη), δεν θα βάζαμε γκολ».

**** Το ζητούμενο είναι τι έφταιξε; Για μένα, φίλοι μου, όχι. Διότι η ομάδα δεν ήταν κακή. Και για ένα διάστημα έκανε το καλύτερο δημιουργικά παιχνίδι της, απλώς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Και τι να κάνουμε, να τους διώξουμε, ρεεε! Με την πρώτη ήττα, όλοι ζητάνε μεταγραφή. Έξω, «βατράχια»!

**** Και για να δικαιολογήσω και τον τίτλο. Να φύγει και ο Ντέμης και ο Φερέρ και όλοι

**** Ήμαρτον, που λέει και ο Γεωργίου, ρε παιδιά! Μια ζωή ΑΕΚάκια θα είμαστε και θα δίνουμε τροφή για να γελάνε οι «βαζελογαύροι» μαζί μας. Θα τους δίνουμε τροφή να μας χαρακτηρίζουν «κλάψες» και να μας θυμίζουν το «πέστε κάτω οε οε!». Βγήκαν ορισμένοι φίλαθλοι αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι-προπονητές (που δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα) να κριτικάρουν το γιατί άφησε την ομάδα με 2 αμυντικούς και να πουν πως αν δεν έκανε λάθη ο Σέρα, θα «φεύγαμε» με την ισοπαλία τουλάχιστον. Σοβαρά… Δηλαδή είσαστε, κύριοι… ικανοποιημενοι με την ισοπαλία; Για μένα η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν σαν ήττα. Και θα ρίσκαρα να πάρω τη νίκη. Γιατι μόνο έτσι πρέπει να σκέφτεται η ομάδα. Σε λίγο θα ακούσουμε και το ότι δεν είναι και καλός προπονητης…

**** Δεν μπορείς να γίνεις μεγάλη ομάδα μόνο με 6 νικηφόρα παιχνίδια αλλά 26. Και ομάδα γίνεσαι όταν και οι φίλαθλοι καταλάβουν πως υπάρχει και η ήττα. Αν δεν αρέσει σε κάποιους το ενδεχόμενο της ήττας, ας ασχοληθούν με την παραγωγή «καφέ στον καναπέ» **** Για το θέμα της τακτικής που σκέφτεται ο Φερέρ και που τόσα διαβάσαμε τις 2 μέρες που πέρασαν, άστα να πάνε! Στα ντέρμπι οι τακτικές ή έχουν τον μικρότερο ρόλο ή τον κυριότερο; Τόσο μικρό για να εμφανίζονται μόνο στους πίνακες της οθόνης και τόσο μεγάλο, που μπορεί να συντρίψει την αντίπαλη ομάδα.

**** Σε όλα αυτά παίζει ρόλο ΜΟΝΟ η ψυχολογία των παιχτών και του προπονητή, με το εναρκτήριο λάκτισμα. Πάμε για τη νίκη και την ήττα όλοι μαζί, αδέρφια. Γιατί όλοι είμαστε ΑΕΚ πάνω από όλα ακόμη και από τις ήττες..

Ο Κυρ-ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ