Ποιος είναι;

Για αρχιδιαιτητής ετοιμάζεται εν ενεργεία διεθνής διαιτητής και για τον λόγο αυτόν έχει αρχίσει να κάνει ανοίγματα. Πέραν της αποδοχής και της υποστήριξης που έχει από τον «ισχυρό πόλο», αναζητά επιπλέον στηρίγματα και αυτό φάνηκε από πρόσφατα σφυρίγματά του.

— Σπίτι στην Κροατία αγόρασε στέλεχος της ελληνικής λίγκας, ο οποίος έκανε και διεθνή καριέρα κατά το παρελθόν και ετοιμάζεται και να τη συνεχίσει. Όλα δείχνουν ότι θα πετύχει και στο νέο εγχείρημά του και επειδή όντως είναι ικανός, μάλλον, δεν μπόρεσε να στεριώσει στην ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

— Μια και ο λόγος για την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με το που αποχώρησε από την προεδρία της Ομοσπονδίας Προπονητών ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, που ενοχλούσε την ηγεσία της ΕΠΟ, η νέα διοίκηση έγινε αμέσως δεκτή από τον πρόεδρο Βασίλη Γκαγκάτση και ρυθμίστηκαν και όλες οι διαφορές που υπήρχαν. Όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν μετά την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού και τη νέα πολιτική που ακολουθούν ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, η οποία ακυρώνει την προηγούμενη του Γιώργου Ορφανού.

— Κάτι πρέπει να συμβαίνει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι οι παίκτες του Στοιχήματος κερδίζουν συνεχώς ούτε μπορεί να γίνεται τυχαία λόγος για συγκεκριμένα συμφέροντα που ελέγχουν κάποιες ομάδες. Είναι κάτι σαν αυτό που λέγεται πολυιδιοκτησία, με τη διαφορά ότι ο ιδιοκτήτης είναι ένας και αυτός ο ένας φαίνεται να έχει μία μόνο ομάδα, αλλά οι άνθρωποί του ελέγχουν και κάποιες ακόμη. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα να πλουτίζουν ορισμένοι παίκτες του παρανόμου στοιχήματος. Άραγε τα γνωρίζει όλα αυτά ο πρόεδρος της Ένωσης Β΄ – Γ΄ Εθνικής Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος είναι και ο ίδιος ιδιοκτήτης ομάδας, του Πανσερραϊκού;


Σχολιάστε εδώ