Τρέχουν και δεν φτάνουν

Η γκάφα ολκής με τον Μαρκ Τζάκσον εκνεύρισε αφάνταστα τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του, καθώς τη χρεώθηκαν προσωπικά και συνάμα έδειξαν ότι τα παθήματα του παρελθόντος μόνο μαθήματα δεν τους έγιναν. Γι’ αυτό και στύλωσαν τα πόδια, όταν η ΦΙΜΠΑ κατακύρωσε τον αμερικανό φόργουορντ στην Κάχα Κατάμπρια.

«Εμείς δεν μπαίνουμε σε διαπραγμάτευση», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» στους Ισπανούς, τον παίκτη και τον ατζέντη του. Οι πληροφορίες από τον Πειραιά ανέφεραν ότι ένας από τους λόγους που οδήγησε τους παράγοντες του Ολυμπιακού στην ανένδοτη στάση έχει να κάνει με τη σαφή βελτίωση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Από το περιβάλλον του διεθνή σέντερ έχει προκύψει η πληροφορία ότι «θα τρίβετε τα μάτια σας με τον Σόφο» και όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εργομετρικών. Εάν ο «Μπιγκ Σόφο» δικαιώσει τις προσδοκίες, τότε η υπόθεση του Τζάκσον θα τεθεί στο περιθώριο, καθώς με απολύτως υγιή και σε καλή κατάσταση τον διεθνή σέντερ «δεν έχουμε πρόβλημα κάτω από τα καλάθια».

Στον Πειραιά, πάντως, άρχισαν τα όργανα και για τον Πίνι Γκέρσον. Στον Ισραηλινό χρεώνεται η αμυντική αδυναμία του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας, με συνέπεια τις ήττες των «ερυθρολεύκων» ακόμα και από την Κιέβ του Ράιαν Στακ. Η απόδοση του «καρχαρία», μάλιστα, έδωσε λαβές για πολλά αρνητικά σχόλια, αναφορικά με τη δυνατότητα του Γκέρσον να αξιοποιεί το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή του.
«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το “φύγε εσύ, έλα εσύ”, διότι περισσότερο κακό μας κάνει, παρά καλό», λένε στον Ολυμπιακό, καθώς αντιλήφθηκαν τη διάθεση του Γκέρσον να αντικαταστήσει ακόμα και τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ.


Σχολιάστε εδώ