Ψάχνει άκρη για την επιστροφή

Πίσω από τον βασικό Λούα Λούα και τον έμπειρο Σέρβο, άλλωστε, υπάρχουν επίσης ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο υπολογίζει ιδιαίτερα ο Τάκης Λεμονής, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τον Λιονέλ Νούνιες, ο οποίος δείχνει να αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά αποτελεί μια σοβαρή εναλλακτική επιλογή. Μοιραία, λοιπόν, ο Κωνσταντίνου γίνεται η 5η λύση για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και αυτό δεν μπορεί να το αποδεχθεί. Οι πληροφορίες θέλουν τον κύπριο στράικερ να αναζητά προσβάσεις στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, είτε για να μεταγραφεί στην «Ένωση» είτε για να επιστρέψει στους «πράσινους», που αποτελούν και τη βασική επιθυμία του.

Τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα και στις δύο περιπτώσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον Ισμαέλ Μπλάνκο, που δείχνει να βγάζει το ψωμί του και να δικαιώνει όσους τον επέλεξαν, ενώ υπάρχει και ο πάντα υπολογίσιμος Νίκος Λυμπερόπουλος. Με τον Παναθηναϊκό οι διαφορές είναι εξωαγωνιστικές, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν ούτως ή άλλως έναν σέντερ φορ περιοχής. Ο τρόπος που έφυγε ο «Μιχαλάκης είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα», όμως, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την επάνοδό του στη Λεωφόρο.

Το χάσμα μπορεί να γεφυρώσει μόνο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος αναμένεται να γίνει κουμπάρος του Κύπριου. Αλλά ακόμα και έτσι ο Τζίγγερ εμφανίζεται προς το παρόν ανένδοτος και η υπόθεση έχει κολλήσει.


Σχολιάστε εδώ