Έρχονται Ισπανοί για τον Γκαρσία

Μπορεί ο Λάμπρος Σκόρδας να έσπευσε να υποσχεθεί στον Χαβίτο επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές, επειδή αντιλήφθηκε ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μπήκε στο μάτι των συμπατριωτών του, αλλά φαίνεται ότι κάποιος άλλος θα φέρει πρόταση από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πρόκειται για τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος εντυπωσίασε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Ο βολιβιανός κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ατζέντηδων και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για επικείμενη πρόταση από τη Λεβάντε και από μια ομάδα της Σεκούντα Ντιβιζιόν.

Γενικά, η απόδοση του Άρη στους δύο αγώνες με τη Σαραγόσα και η συμμετοχή του στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα. Οι «κίτρινοι» γίνονται ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ εκτοξεύονται και οι μετοχές των παικτών.
Ο Λάμπρος Σκόρδας, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι οι στόχοι του Άρη είναι υψηλοί. Άρα, αποκλείεται να πουληθεί κάποιος παίκτης. Εκτός και αν, λέμε εμείς, φτάσει στο Χαριλάου μια πρόταση την οποία ουδείς θα μπορούσε να αρνηθεί.


Σχολιάστε εδώ