Φινάλε προέδρου στην Εθνική

Για το φιλικό της Τούμπας κλήθηκαν εννέα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν συμπεριέλαβε στην ομάδα τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Τάκη Φύσσα. Ο μέσος της Μπόλτον είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ και ο Τάκης Φύσσας δεν είναι στα πλάνα του, αφού ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα μετά τη φυγή του από τη Χαρτς.

Το συγκεκριμένο φιλικό ματς θα γίνει ώστε να τιμηθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που θα αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη φανέλα. Ήδη υπάρχουν σκέψεις από την ΕΠΟ να τιμηθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην καταπληκτική πορεία της ομάδας μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Υπάρχει το ενδεχόμενο να καλέσουν τους διεθνείς της «χρυσής» ομάδας του Euro 2004 που αυτήν τη στιγμή είτε έχουν σταματήσει να αγωνίζονται (Τσιάρτας, Νικολαΐδης) είτε παίζουν, αλλά πλέον δεν είναι στα πλάνα του Ότο Ρεχάγκελ (Νταμπίζας, Βενετίδης, Λάκης, Κατεργιαννάκης, Βρύζας, Γεωργιάδης).

Όσον αφορά στους παίκτες που αγωνίζονται στους ελληνικούς συλλόγους ο Ότο Ρεχάγκελ σκέφτεται την επιστροφή του Παρασκευά Άντζα. Ερωτηματικό αποτελεί εάν στην Εθνική θα συνεχίσει ο Γιώργος Ανατολάκης. Με δεδομένη την απουσία του Φύσσα θα κληθεί ξανά ο Νίκος Σπυρόπουλος και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.


Σχολιάστε εδώ