ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ «Π»

Κόμματα, βουλευτές, εφημερίδες και επώνυμοι, με πρώτο τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καταδίκασαν την ενέργεια του κ. Παναγόπουλου, ενέργεια που έχει την πλήρη κάλυψη του προϊστάμενού του υπουργού Θόδ. Ρουσόπουλου, όπως δήλωσε στο «Πρες ρουμ», απαντώντας σε σχετική ερώτηση, έτσι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες και για τη στάση του Μαξίμου αλλά και της κυβέρνησης, αν και αρκετοί υπουργοί από τους πρωτοκλασάτους τηλεφώνησαν και εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

Το θέμα εξάλλου ήρθε στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Στέλιος Ματζαπετάκης.

Ο κ. Παναγόπουλος, ο μηνυτής μας, οχυρώθηκε πίσω από τη σιωπή, αποφεύγοντας να δώσει εξηγήσεις για τα όσα έχουμε καταγγείλει, κυρίως όμως για τα εκατομμύρια που ΧΑΡΙΖΕΙ, ως «μπόνους», στους δικούς του, λες και το ταμείο της κρατικής τηλεόρασης είναι το προσωπικό του ταμείο.

Και βέβαια δεν είναι μόνον αυτά που αποκαλύψαμε στο προηγούμενο φύλλο. Σήμερα φέρνουμε στο φως ακόμη πιο κραυγαλέες… δωρεές!

Κρίσιμος ο Ιούνιος για τον κύριο…

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικά στελέχη, το χρονικό διάστημα μέχρι τέλος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την… τύχη του κ. Παναγόπουλου. Κατ’ αρχάς αναμένεται η ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας και το «διά ταύτα», που κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα είναι για τον παράνομο, πλέον, υπάλληλο του κ. Ρουσόπουλου, αφού παρά τον νόμο -η θητεία του έχει λήξει- έκανε τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ.

Υπάρχουν επίσης σκέψεις για περιορισμό του ρόλου του, μετά τη γενική εκτίμηση ότι δεν υπήρξε καμία βελτίωση της κρατικής τηλεόρασης, αντίθετα, όχι μόνο συνεχίστηκε η κατάσταση της αδιαφάνειας και της απουσίας ακόμη και του ελάχιστου περιορισμού στις δαπάνες αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν, ενώ δόξα τω Θεώ ο αριθμός των απασχολούμενων (;) δημοσιογράφων στην ΕΡΤ ξεπερνά τους 1.500 (!) όταν το BBC δεν έχει παραπάνω από 400…

Όχι στο απυρόβλητο

Στην καρδιά του προβλήματος χτυπάει με την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Στέλιος Ματζαπετάκης και η οποία απευθύνεται στον υπουργό Επικρατείας.

Ο κ. Ματζαπετάκης αναφέρεται στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον μας ο πρόεδρος της ΕΡΤ και επισημαίνει:

«Ζητάει 1 δισ. δρχ. αποζημίωση και προσωπική κράτηση του εκδότη! Για τα περισσότερα, όμως, των δημοσιευμάτων που ”εκθέτουν” τον κ. πρόεδρο έχω κάνει ερωτήσεις στις οποίες δεν μου δώσατε τις απαντήσεις εκείνες που να πείθουν ότι γίνεται ”σεμνή και ταπεινή” διαχείριση των εισφορών των πολι-


Σχολιάστε εδώ