Κερδίζει πόντους ο Βέλιτς

Πρώτα υπέγραψε ο Αφρικανός το προσύμφωνο συνεργασίας με τους «πράσινους» κι έπειτα βγήκε το όνομά του στον ελληνικό Τύπο, έστω και αν επικοινωνιακά διατηρήθηκε η ίδια γραμμή με την είδηση να πηγαίνει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο και ο απόλυτος αιφνιδιασμός που υπέστη η Ακαδέμικα. Οι Πορτογάλοι πιάστηκαν στον ύπνο και το γεγονός αυτό οφείλεται στην απόλυτη μυστικότητα, με την οποία κινήθηκε ο Βέλιτς.

Ένα άλλο θέμα που κέρδισε τον Τζίγγερ αφορά στη διάθεση που δείχνει ο Βέλιτς να αξιοποιήσει ακόμα και εισηγήσεις άλλων για παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά υπέρ του Παναθηναϊκού.

Με τη συγκεκριμένη στάση του, ο Βόσνιος εμφανίζεται να ενδιαφέρεται πρωτίστως για το καλό της ομάδας, χωρίς να λειτουργεί εγωιστικά, όπως συμβαίνει συνήθως στο ποδόσφαιρο.

Οι κινήσεις του Βέλιτς, λοιπόν, έχουν ενθουσιάσει τον εργοδότη του, που αποφάσισε να τον δεσμεύσει με τριετές συμβόλαιο. Έτσι, θεωρεί ότι θα του προσφέρει σιγουριά και θα διώξει το άγχος για άμεσα αποτελέσματα, άγχος που μόνο κακό έχει κάνει μέχρι σήμερα στον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ