Τα έχουν με τον Ίβιτς

Είναι γεγονός ότι ο «Βεζούβιος» αποτελεί επιλογή του Ίβιτς και, μάλιστα, ήρθε με μισή τιμή στην Ελλάδα λόγω των σχέσεων που διατηρούσε ο άλλοτε διεθνής επιθετικός στην Ιταλία από την εποχή που αγωνίστηκε στην Τορίνο. Όπως επίσης ξέρουν όλοι στην ΑΕΚ ότι ο Τσιρίλο αισθάνεται ανασφαλής από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ίβιτς, με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία και θεωρούσε την παρουσία του εγγύηση για την τήρηση όσων είχαν συμφωνηθεί γραπτά, αλλά κυρίως προφορικά την περίοδο που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στην «Ένωση». Παράλληλα ο Ιταλός θεωρεί ότι ο Φερέρ, αλλά και στελέχη της διοίκησης, επιθυμούν να προχωρήσουν σε ένα καθολικό ξεκαθάρισμα όλων των επιλογών του Ίβιτς. Με δεδομένη την επιθυμία του Σορεντίνο να επιστρέψει στην Ιταλία, στην ΑΕΚ απομένουν μόνο οι Τσιρίλο, Βλάνταν Ίβιτς, Καμπάνταης και Παουτάσο. Ο τελευταίος βρίσκεται υπ’ ατμόν, στον Καμπάνταη δεν έχει γίνει η παραμικρή κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του παρά την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποιεί, ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται ήδη και με τα δύο πόδια εκτός ΑΕΚ και ο Ιταλός φοβόταν μήπως μείνει μόνος του. Έτσι, έφτασε στη σύγκρουση με τον Φερέρ.

Στην ΑΕΚ, όμως, εκτιμούν ότι τους φόβους του Τσιρίλο διόγκωσε αφάνταστα ο Ίβιτς. Γι’ αυτό και θέλουν να ξεκόψουν κάθε παρτίδα μαζί του, αλλά και με όσους θεωρούνται δικά του παιδιά. Ουσιαστικά, μόνο οι Καμπάνταης και Τσιρίλο είχαν ελπίδες να μείνουν στην «Ένωση». Ο πρώτος επειδή τον συμπαθούσε ο Ντέμης και ο δεύτερος διότι δεν υπάρχουν πολλοί αμυντικοί με τις δυνατότητές του και με τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Ακόμα, όμως, και αν τελικά παραμείνουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, θα τους γίνουν συστάσεις για τις παρέες τους με την υπογράμμιση ότι δεν γίνεται να διατηρούν σχέσεις με στέλεχος άλλης ΠΑΕ, εφόσον βέβαια συνεργαστεί ο Ίβιτς με άλλη ελληνική ομάδα.


Σχολιάστε εδώ