Προβλήματα στο Λιμάνι…

Κι αν η Εφές Πίλσεν θεωρείται από τις ισχυρές ομάδες της Ευρωλίγκας, η Ντιναμό Μόσχας, έστω και αν έχει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στις προηγούμενες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Οι παρατηρήσεις που δέχθηκε από στελέχη της ερυθρόλευκης ΚΑΕ υποχρέωσαν τον Γκέρσον σε αντεπίθεση. Για να δείξει ότι άλλοι ευθύνονται για τα τελευταία αποτελέσματα, ο Ισραηλινός τα έβαλε ευθέως με τους διαιτητές. «Ας πει ό,τι θέλει. Εμείς του πήραμε όποιον ζήτησε και δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιες ήττες, ακόμα και με κόντρα τη διαιτησία», σχολίαζε χθες άνθρωπος του Ολυμπιακού. Την ίδια θέση έχουν εκφράσει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Κάτι που σημαίνει ότι τέλειωσε οριστικά η περίοδος χάριτος του Γκέρσον, ο οποίος θα βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των φιλάθλων, που και στον αγώνα με την Εφές Πίλσεν τον προέτρεπαν να φύγει.

«Καλύτερος ήταν ο Καζλάουσκας», ήταν το μήνυμα που πέρασαν οι οπαδοί στους ανθρώπους της διοίκησης, που ωστόσο θυμούνται ότι ανάλογες κριτικές είχε δεχθεί πέρυσι και ο Λιθουανός. Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, πάντως, έχει αρχίσει ήδη να ακούγεται εκ νέου στον Πειραιά, παρά τις σκέψεις του «δράκου» για είσοδο στην πολιτική.


Σχολιάστε εδώ