Άνω – κάτω ο ελληνικός στίβος

Στο πρόσφατο ψήφισμα που συνοδεύει την επιστολή διαμαρτυρίας υπήρχαν περισσότερες από 3.000 υπογραφές. Στοιχείο που δείχνει πόσο συμπαγές είναι το μέτωπο του Σεβαστή, ο οποίος έχει ήδη προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να ρίξει την απόφαση της ΕΦΙΠ.

Έντονες πιέσεις

Η απόφαση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Όλοι, βέβαια, γνώριζαν τις πιέσεις που δέχονταν τα πέντε μέλη της επιτροπής, αλλά οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα απορριφθεί η παραπομπή του προέδρου του ΣΕΓΑΣ. Στην πράξη, όμως, αποδείχθηκε ότι ακόμα και άτομα που έλεγαν σε διάφορες συζητήσεις του με δημοσιογράφους ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας επιτρέπουν να τιμωρήσουμε τον Σεβαστή», έκαναν τελικά πίσω και τιμώρησαν ομόφωνα τον πρόεδρο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας.

Τα νήματα αυτής της ιστορίας, σύμφωνα με πολύ σκληρά δημοσιεύματα, κίνησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Πανελλήνιου κ. Μ. Κυριακού, ο οποίος κατηγορείται ότι θέλει να ελέγξει όλο τον χώρο του κλασικού αθλητισμού. Ο υφυπουργός Γ. Ορφανός στην υπόθεση αυτή επιχείρησε να κρατήσει αποστάσεις απ’ όλες τις πλευρές.


Σχολιάστε εδώ