Θέλει προπονητικό κέντρο…

Εξάλλου ο Ντέμης και η παρέα του πριν επιλέξουν τον Φερέρ είχαν προσεγγίσει τον Βαλβέρδε, ο οποίος διάλεξε την Εσπανιόλ και κάνει θαύματα, ετοιμάζοντας ένα πακέτο για τις υποδομές της Εσπανιόλ, και τρέχουν τώρα να του ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Σωστές λοιπόν οι επιλογές.

*** Όμως, κύριε Ντέμη, φοβάμαι πως άργησες. Θεωρώ πως πλέον είναι δύσκολο να είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο στα μέσα του Ιουνίου ώστε να ξεκινήσει ο Φερέρ τη νέα ΑΕΚ… Ελπίζω να πεισθεί βλέποντάς το, έστω και καθυστερημένα, να ετοιμάζεται. (Βέβαια ευθύνες μεγάλες έχει και το κράτος και όχι μόνον ο Ντέμης. Η απίστευτη γραφειοκρατία παρέτεινε την καθυστέρηση).

*** Όσον αφορά τα μεταγραφικά, αν όντως καταφέρει να πάρει τον Μεγιόνγκ, κλείσει τον Καφέ, φανεί τυχερός με τον Μονταΐνι, κρατήσει και τον Μαντούκα, τότε σίγουρα θα πείσει και τον Φερέρ. *** Το ρόστερ της ομάδας, σε περίπτωση που «βγουν» και οι μεταγραφές αυτές, θα είναι πολύ περισσότερο ποιοτικό και σε λογική ηλικία, περίπου 25-26 χρόνων. Σε συνδυασμό με τις υποδομές η ΑΕΚ θα απογειωθεί. Βεβαίως υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις για τον Καφέ. Θα έλεγα όμως πως ένας τέτοιος παίκτης στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ίσως φανεί πολύ χρήσιμος. Ας μην κρίνουμε τόσο βιαστικά έναν παίκτη που έχει την ικανότητα να αποδείξει πολλά στο χόρτο. Εξάλλου το μάθημα στην ΑΕΚ το έχουν πάρει γι’ αυτό και του προτείνουν συμβόλαιο μέχρι τη λήξη της περιόδου.

*** Έτσι λοιπόν, φίλοι μου, θα πρέπει και εμείς από τη θέση του φιλάθλου να ακολουθήσουμε τον Φερέρ. Να δεχθούμε πως η ομάδα-θεσμός έχει αυτήν τη στιγμή παιδικές αδυναμίες και στη συνέχεια να τη βοηθήσουμε να περάσει στην εφηβεία…

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ