Πατρινά και… άλλα

+ Η ιστορία της Πολιτιστικής τελείωσε! Και φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να τολμήσει κανείς να προτείνει απολογισμό. Μόνο ανέκδοτο θα ήταν μια τέτοια χειρονομία!

+ Η Πολιτιστική φεύγει, ο Άρης Λουκόπουλος έρχεται! Μάλιστα. Ο Άρης είναι αυτός που θα αναλάβει και πάλι τα «ηνία» της Παναχαϊκής! Στον πάγκο θα καθίσει ο Κουρμπανάς, αφού ο Τότης θα αποχωρήσει και επισήμως!

+ Αλήθεια, γιατί τα παρκόμετρα δεν λειτούργησαν στην Πάτρα; Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Καράβολας αναμειγνύεται σε μια τέτοια ιστορία. Τώρα το μπαλάκι στον Ανδρέα Φούρα…

+ Τα σενάρια για τη σύνθεση της νέας δημοτικής αρχής δίνουν και παίρνουν. Σε ποια πρόσωπα έχει καταλήξει ο νέος δήμαρχος; Μετά βεβαιότητας κανένας δεν μπορεί να πει. Μόνο εικασίες…

+ Οι πληροφορίες ωστόσο της στήλης επιμένουν ότι δύο πρόσωπα θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα στο νέο σχήμα. Η Ελπίδα Βασιλοπούλου και ο Αλέξης Σκαρμέας. Οι φήμες περί αξιοποίησης της κ. Σαμούρη είναι μάλλον ανυπόστατες, αφού ο Α. Φούρας θα επιλέξει πρόσωπα με πολιτικό προφίλ και με κύρος στον κοινωνικό ιστό της Πάτρας.

+ Σχετικά με την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου ο Νίκος Τζανάκος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει ως πρόεδρος του σώματος, αλλά ο Ανδρέας Φούρας λέγεται ότι δεν του έχει απαντήσει οριστικά. Τώρα σε ό,τι αφορά τους παλαιούς αντιδημάρχους είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα εγκαταλείψουν οριστικά τη θέση τους και θα επιστρέψουν στις δουλειές τους.

+ Το ζητούμενο πάντως για τον κ. Φούρα -εκτός της όσο το δυνατόν καλύτερης σύνθεσης της νέας δημοτικής αρχής- είναι να βρει συμμάχους στον τοπικό Τύπο. Με την «Πελοπόννησο» δεν φαίνεται δύσκολο να βρεθεί μια άκρη, αφού πλέον στο παιχνίδι της ιστορικής εφημερίδας εμπλέκονται οι κύριοι Λάλας και Πανόπουλος! Τη μεγάλη δυσκολία πάντως θα την έχει με τις εφημερίδες που παραδοσιακά στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ. Γιατί ήδη έχει επέλθει μεγάλη σύγκρουση με την «Ημέρα» και με τα «Γεγονότα».

+ Φυσικά ο Α. Φούρας γνωρίζει το παιχνίδι καλά. Γνωρίζει επίσης ότι οι περισσότερες τοπικές εφημερίδες συντηρούνται από τις πληρωμένες καταχωρίσεις και από τις διαφημίσεις του δήμου. Αυτό σίγουρα θα είναι ένα βασικό «όπλο» του νέου δημάρχου. Όπως συνέβη άλλωστε και με τους προκατόχους του!

+ Αλήθεια, τι γίνεται με την τηλεόραση της Ιεράς Μητρόπολης; Οι πληροφορίες λένε ότι θα «απορροφηθεί» από τον τηλεοπτικό σταθμό που ετοιμάζει ο κ. Χριστόδουλος. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι θα κλείσει οριστικά, αφού λάθη νομικού περιεχομένου που έγιναν στο παρελθόν δεν επιτρέπουν την αδειοδότησή του.


Σχολιάστε εδώ