Αντί να διορθώσει τα προβλήματα που προκάλεσε, τα… αγνοεί!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο του διευθυντή έργου υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Πληροφορικού Συστήματος που, όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει ανατεθεί στην «Intracom» και πληρώθηκε στη διπλάσια τιμή από τη συμβατική και μάλιστα πριν λειτουργήσει το σύστημα. Ο συγκεκριμένος διευθυντής, ο κ. Δρακωτός, «υπάκουσε» στην… εντολή της «Intracom» και «έπνιξε» δύο επιστολές διευθυντών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που επεσήμαιναν ότι κατά την έναρξη της λειτουργίας του ΟΠΣ (που καθυστέρησε κάποια… χρόνια) δημιουργήθηκαν πολλά και ουσιαστικά προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του Ταμιευτηρίου και χαλάνε την εικόνα του στον κόσμο!

Πιο αναλυτικά, η «Intracom» με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 52178ΤΚ/μκλ/0415/20-11-2006 έγγραφό της προς τον κ. Δρακωτό, την αναπληρώτρια διευθύντρια έργου Γ. Παπαζήση, τον πρότζεκτ μάνατζερ Α. Ζουπαντή και τον αναπληρωτή προϊστάμενο έργου ΟΠΣ Π.Σ. Ξυνογαλά, αναφέρει ότι οι επιστολές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προς αυτόν με αριθμό πρωτοκόλλου 31707/376/6-11-06 και 31758/377/6-11-06 θα θεωρηθούν ως μηδέποτε παραληφθείσες και θα αγνοηθούν!

Δηλαδή η «Ιntracom» θρασύτατα λέει στα στελέχη του Ταμιευτηρίου που της έστειλαν τις επιστολές με τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν ότι δεν τις λαμβάνει υπ’ όψιν της και ότι τις αγνοεί!

Την παραλαβή της επιστολής υπογράφει ο κ. Δρακωτός, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει στην «Intracom», κάτι που σημαίνει ότι αποδέχεται τις… συστάσεις της.

Τελικά ο κ. Δρακωτός ενεργεί ως υπάλληλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ή της «Intracom»; Γιατί αντί να… καταπιεί την προσβολή που έγινε στην εταιρεία, από την οποία πληρώνεται αδρά και αυτός και η κόρη του, που παράνομα προσλήφθηκε σ’ αυτήν, θα έπρεπε να απαντήσει στην εταιρεία του Κόκκαλη και να την επιπλήξει γι’ αυτή της την ενέργεια, με την οποίαν επιδιώκει να καλύψει τις κακοτεχνίες και την ανεπάρκεια της, αντί να φροντίσει να λύσει τα προβλήματα που διαπίστωσαν οι χρήστες του πληροφορικού συστήματος που εγκαταστάθηκε και μάλιστα… χρυσοπληρώθηκε για να το κάνει…

Για την… ιστορία αναφέρουμε ότι η 31758/377 επιστολή καταγράφει 13 σοβαρά προβλήματα, με κυριότερο το ότι εξαιτίας ατελειών του λογισμικού πακέτου Profits είναι αδύνατη η χορήγηση νέων δανείων και η προεξόφληση των παλαιών, ενώ η 31707/376 καταγράφει 7 προβλήματα, με κυριότερο το ότι στα γραμμάτια είσπραξης υπέρ τρίτων αναγράφονται λανθασμένες αιτιολογίες και φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν σοβαρά λάθη.

Αυτές οι αλήθειες δεν… άρεσαν στην «Intracom» που έσπευσε να δηλώσει ότι… ουδέποτε της κοινοποιήθηκαν και ότι τις… αγνοεί! Και αντί ο αρμόδιος διευθυντής του Ταμιευτηρίου να της… τραβήξει τ’ αφτί και να της πει να διορθώσει τα λάθη της, όπως έχει υποχρέωση, συμφώνησε μαζί της και… έπνιξε το θέμα! Άξιος ο μισθός του λοιπόν!

Τι θέλουν να κρύψουν;

Από την προπερασμένη Τετάρτη τα έντυπα της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου άλλαξαν. Στα νέα έντυπα ο μισθός, τα μπόνους και τα επιδόματα των υπαλλήλων και των συμβούλων είναι καλυμμένα με μαύρη ταινία, η οποία βέβαια αποκολλάται, αν θέλει ο ενδιαφερόμενος. Το ερώτημα είναι, γιατί έγινε αυτό; Μήπως για να μη βλέπουν οι απλοί εργαζόμενοι τους προκλητικούς μισθούς και τα έξτρα πριμ των «ημετέρων» και εξαγριώνονται; Όπως για παράδειγμα να μη βλέπουν ότι η γραμματέας του προέδρου παίρνει 1.800 ευρώ τον μήνα βασικό μισθό και άλλα 1.600 ευρώ για υπερωρίες, ενώ για την ίδια δουλειά για τον χρόνο που απασχολείται στις υπερωρίες της έχει προσληφθεί και άλλη γραμματέας με 2.050 ευρώ μηνιαίως; (Δηλαδή οι γραμματείς μόνο του κ. Τσουπίδη στοιχίζουν στο Ταμιευτήριο 5.450 ευρώ τον μήνα! Σεμνά και ταπεινά…)


Σχολιάστε εδώ