Στην επίθεση ο Βενιζέλος

Απάντηση δεν πήρε παρά μόνον εμμέσως από τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Καλαντζή που σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση τοπικής εφημερίδας είπε πως θα ετοιμαστούμε να διεκδικήσουμε τη διοργάνωση του 2017.

Από τη δική του πλευρά ο δήμαρχος, στον οποίον επίσης απευθύνθηκε το ερώτημα, απέφυγε να απαντήσει.

Η στάση των δύο ισχυρών τοπικών παραγόντων (υπουργού Μακεδονίας-Θράκης και δημάρχου Θεσσαλονίκης) εκνεύρισε τον Βενιζέλο που δεν συνηθίζει να ανέχεται να τον αγνοούν. Έτσι, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ειρωνεύεται τους δύο «γαλάζιους» παράγοντες, ενώ παράλληλα σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με συνομιλητές του εκφράζεται με τα χειρότερα λόγια γι’ αυτούς.

«Αντί για επίσημη απάντηση διάβασα συνέντευξη του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, ο οποίος αόριστα και χαλαρά μας ενημερώνει ότι η Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να ετοιμάζεται ίσως για την ΕΧΡΟ του 2017», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος και συμπληρώνει: «Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να συντονιστούν με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, που θυμίζω ότι έχει ήδη εξαγγείλει το όραμά του να διεκδικήσει η Θεσσαλονίκη τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2032.

Είμαι βέβαιος ότι ο συντονισμός αυτός θα επιτρέψει και στην κυβέρνηση και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να μας ”δουλεύουν” καλύτερα».


Σχολιάστε εδώ