Περιμένοντας τον Καστίγιο…

Όμως τόσο ο Βασίλης Γκαγκάτσης όσο και ο Ότο Ρεχάγκελ δείχνουν να φυλάνε τα… νώτα τους και απαντούν σε όλους ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τον νέο χρόνο (το 2007) και πάντα με πρωτοβουλία της πειραιώτικης ΠΑΕ, όπου αγωνίζεται ο παίκτης.

«Έχω διευκρινίσει ότι η υπόθεση του Καστίγιο θα απασχολήσει την ομοσπονδία, όταν ο ποδοσφαιριστής γίνει Έλληνας. Αυτός θα αποφασίσει αν θέλει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και μετά θα κινηθούμε εμείς αναλόγως. Όταν θα εκφράσει την επιθυμία να γίνει Έλληνας, τότε θα μας απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα», δήλωσε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις της ομοσπονδίας αναφορικά με την υπόθεση του Καστίγιο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Ότο Ρεχάγκελ για την υπόθεση του Νέρι Καστίγιο: «Εμείς ασχολούμαστε μόνο με παίκτες που μπορούμε να καλέσουμε στην Εθνική ομάδα και που έχουν την ελληνική υπηκοότητα».

Πού είναι το δεξί μπακ;

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε το… θαύμα του στις κλήσεις των διεθνών. Μετά τα όσα έγιναν στις κλήσεις για τα παιχνίδια με τη Νορβηγία, τη Βοσνία και τη γνωστή υπόθεση του Μιχάλη Καψή, τώρα και πριν από τον αγώνα με τη Γαλλία ο γερμανός προπονητής κατάφερε και έμεινε χωρίς δεξί μπακ! Συγκεκριμένα, οι Βύντρα, Πατσατζόγλου, Γεωργέας ήταν τραυματίες και συνεπώς δεν κλήθηκαν. Έτσι έμεινε η Εθνική με μοναδικό δεξί μπακ τον Σεϊταρίδη. Όμως ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν επίσης τραυματίας αρκετές μέρες πριν από το φιλικό στο Σταντ Ντε Φρανς και είχε παίξει με ένεση στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Κάτι που όφειλε να γνωρίζει ο Ρεχάγκελ ώστε να καλέσει κάποιον άλλον παίκτη ως αντικαταστάτη του. Τελικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε χωρίς δεξί μπακ και παρατάχθηκε με λύσεις… ανάγκης.

Ο Ρεχάγκελ χωρίς τον Τοπαλίδη

Ίσως να ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ότο Ρεχάγκελ χωρίς την παρουσία δίπλα του τού βοηθού του Γιάννη Τοπαλίδη. Ο γερμανός τεχνικός παρουσιάστηκε στο δημαρχείο Αθηνών και είδε από κοντά το σήμα του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τοπαλίδης είχε μία προσωπική δουλειά και βρισκόταν με την αδελφή του και έτσι απουσίαζε από το πλευρό του Γερμανού. Να σημειώσουμε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει ελάχιστα ελληνικά και χωρίς τον συνεργάτη του δεν μπορεί να κυκλοφορεί… άνετα στην Αθήνα. Μοναδική στιγμή που χρησιμοποιεί τα ελάχιστα ελληνικά του είναι όταν παίρνει ταξί για να μετακινηθεί.


Σχολιάστε εδώ