Δεν ξεχνούν την υποθαλάσσια

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν λησμονούν στην επιστολή τους να αναφερθούν και στον χειρισμό του θέματος από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, αναφέροντας πως «την ημέρα που υπογραφόταν η σύμβαση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έφερνε προσχηματικά προς συζήτηση το θέμα διενέργειας δημοψηφίσματος στο δημοτικό συμβούλιο. Ένα δημοψήφισμα που θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία ανάπτυξης ενός γόνιμου διαλόγου για την ολόπλευρη πληροφόρηση των πολιτών για ένα έργο που θα σφραγίσει τη ζωή της πόλης».
Οι πολίτες -καταλήγουν οι πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- έχουν εύλογα ερωτήματα για ένα μεγάλο έργο που οι ίδιοι καλούνται να πληρώσουν και έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τις αλλαγές που θα γίνουν στην ίδια τους τη ζωή.

Στα… χαρακώματα ο ΣΥΝ

Την πρόθεσή της να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να μην επικυρωθεί από τη Βουλή η σύμβαση παραχώρησης για την υποθαλάσσια αρτηρία, ανακοίνωσε η Ασημίνα Ξηροτύρη.

Στο πλαίσιο αυτό η βουλευτής του Συνασπισμού θέλησε να διαμορφώσει μια συνολική εικόνα για το κυκλοφοριακό της πόλης και για τον λόγο αυτόν επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Γιάννη Τόσκα.

Εκτός της υποθαλάσσιας συζήτησαν για το μετρό, το τραμ, τις λεωφορειολωρίδες κ.ά.


Σχολιάστε εδώ