Πράξη ευτέλειας και κουτοπονηριάς

«Πέρα από όσα έγιναν και παρά την όποια ανθρώπινη πικρία ένιωθα, δέχτηκα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ (ΠΡΑΓΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΕΣ), προσπαθώντας να πείσω και παλαιά στελέχη που συμμετείχαν σε προηγούμενες εκλογές να συστρατευτούν ξανά μπροστά στον ορατό κίνδυνο, το ΠΑΣΟΚ, το μεγαλύτερο σε ποσοστά κόμμα, όπως καταγράφτηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στο Αιγάλεω, να μη συμπληρώνει ψηφοδέλτιο.

Και ενώ κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα περίμενε ότι αυτή μου η στάση θα εκτιμηθεί στην πολιτική της διάσταση σαν συμβολή στην προσπάθεια ενότητας και συσπείρωσης της παράταξής μας, που 20 χρόνια τώρα σπαράζεται και κατακερματίζεται σε τοπικό επίπεδο «ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ» «ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ» μαζί με τους «ΝΕΟΫΠΕΥΘΥΝΟΥΣ» του συνδυασμού και ο κ. Καρδαράς, αφού εξασφάλισαν τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου με τις δικές μου προτάσεις, αρνήθηκαν να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για να εξυπηρετήσουν προσωπικές πολιτικές και προσωπικά οφέλη. Τέτοια πράξη κουτοπονηριάς και πολιτικής ευτέλειας μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να πράξουν.

Κρίνετε ότι αυτό είναι πολιτική ηθική, ότι είναι τακτική παράταξης εξουσίας;

Δεν θα κάνω το ίδιο σφάλμα που έκαναν στις προηγούμενες εκλογές αυτοί που τώρα χαίρονται από τη μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.

Δεν έβαλα υποψηφιότητα σε άλλον δήμο (αν και μου το ζητούσαν, εκτιμώντας το έργο μου και τη προσφορά μου ως προέδρου του ΑΣΔΑ στη Δυτική Αθήνα) γιατί ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, γιατί τιμώ το 49% των ψήφων που μου έδωσαν οι πολίτες του Αιγάλεω.

Η στήριξη ή μη των υποψηφίων δημάρχων, φίλοι και φίλες, είναι δικό σας κατοχυρωμένο δικαίωμα, πρέπει βέβαια η ηθική και ο πολιτικός πολιτισμός να επηρεάζουν τη σκέψη όλων όσων καλούνται να εκλέξουν τον καλύτερο για τον δήμο.

Παραμένοντας ενεργός πολίτης θα είμαι πάντα δίπλα σας, δίπλα σε αυτούς που με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους, καθώς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για ό,τι αφορά την πόλη μας και τους πολίτες.»


Σχολιάστε εδώ