Αποστολικά και… άλλα

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μπλακ άουτ τις προσεχείς ημέρες, διότι επιστρέφουν οι υπουργάδες από τις διακοπές και θα πέσουν με τα μούτρα στο ανύπαρκτο έργο και από το φουλάρισμα των μηχανών είναι πολύ πιθανόν να έχουμε διακοπές ρεύματος.

Αεροτρομία…

Αυτή δυστυχώς δεν μπορεί να βράσει ένα αβγό και θέλει να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της χώρας; Αλήθεια, για ποια φιλόδοξη κυρία εκφράζεται με αυτά τα κολακευτικά λόγια ο Γιωργάρας ο Κατσιφάρας;

Να ανησυχείτε. Η κυβέρνηση άρχισε να εργάζεται πυρετωδώς. Περιμένετε από τον Αλογοφέσι νέα παλούκια…

Αν βγει λαβράκι πακιστανικό, τι θα πουν οι λάβροι κατά Βουλγαράκη και υπέρ των Πακιστανών;

Πω πω ένα νέο ΠΑΣΟΚ…

Παρο-Συρό-μαστε στις διακοπές και κάνουμε διαγραφές.

Γιατί, ρε σύντροφοι, δεν στέλνατε τον Γιώργο στη Σύρο ή τον Γιάννο στην Πάρο να τον διαγράψει και να μην έχουμε τζάμπα πήγαινε-έλα.

Μέχρι τώρα λέγαμε τα κρητικά αγγούρια, αλλά αδελφέ και τα μανιάτικα δεν πάνε πίσω… 98 πόντους και 5 κιλά δεν είναι λίγο πράγμα.

Γιάννος, ο «τσάρος» που πετούσε στα σύννεφα… Τώρα δυστυχώς ή ευτυχώς προσγειώθηκε.

Οργασμός ραφτάδων έχει πλακώσει στη Χαριλάου Τρικούπη. Οι «πράσινοι» σύντροφοι πετάνε τα κοστούμια και τα υποδήματα για να φορέσουν τα αμπέχονα και τα ζιβάγκο… Τέτοια μεταμόρφωση δεν έχει ματαξαναγίνει…

Έκκληση με πρόταση νόμου έχουν κάνει στον υπουργό Ανάπτυξης κύριο Σιούφα ορισμένοι «πράσινοι» βουλευτές να δώσει παράταση εκπτώσεων στα μαγαζιά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για να γυρίσουν όλοι οι «πράσινοι» από τις διακοπές και να προλάβουν να αγοράσουν φτηνά υποδήματα αγωνιστικά και φτηνά ρούχα διαδηλώσεων, διότι με τα Prada ή τα Αρμάνι δεν θα μπορούν να κατεβαίνουν στους δρόμους για να διεκδικούν το δίκιο του εργάτη, που όταν κυβερνούσαν τον αδικούσαν.

Είχες, Πανούλη μου, τα κότσια να πεις ΕΣΥ στον Αντρέα ότι διαφωνούσες με τη Δήμητρα και τις φιέστες; Μα, αν δεν κάνω λάθος, Πάνο, της διαβούλευσης της ακριβοπληρωμένης, τον Αντρέα τον είδες δύο ή τρεις φορές και μάλιστα μας ρωτούσε ποιος είναι αυτός. Άσε λοιπόν τα ψέματα τα κακόβουλα και κοίταξε να μαζέψεις καμιά ψήφο στο Μαρούσι όπου πατώνεις και τα υπόλοιπα είναι για τους άλλους… Ξέρεις ΕΣΥ.

Αγαπητέ Πάνο της διαβούλευσης του Αμαρουσίου, να πω στο στόμα σου και τους συνεργάτες σου να μην παίρνουν άδικα στον λαιμό τους τον Πρωτόκλητο του «ΠΑΡΟΝ», διότι με προκαλείς να ανοίξω το στόμα μου και τότε θου φυλακήν κ.λπ. εκκλησιαστικά. Η μούγγα σώζει υπολήψεις και αξιοπρέπειες. Ας γίνει οδηγός της ζωής σου. Αλλιώς καταλαβαίνεις τι θα γίνει. Ε, όχι και μέσα στο σπίτι μας να μας λέτε τα ψέματα και τα παραμύθια…

Βομβαρδίζεται η εκεχειρία… Δυστυχώς, διαρκώς, παρά την ειρήνη.

Δεν πέφτει εύκολα το ΚΑΣΤΡΟ της Κούβας.

Πανικός έχει πέσει στον χώρο της πολιτικής για το κουνούπι που προκαλεί εγκεφαλίτιδα. Δεν κατανοώ φυσικά τον πανικό, διότι ως γνωστόν οι κύριοι της πολιτικής πάσχουν από ανεγκεφαλιτίδα, άρα τζάμπα ο φόβος και ο πανικός.

Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, λένε προς τον Γιώργο… Παπανδρέου, μεγαλόφωνα πια, οι συνεργάτες του πρώην υπουργού.

Ε, όχι και διαρρήκτης ο Γιάννος.

Σύντροφοι, ντροπή!

Αυτός ο Ρόβλιας, αν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν εκείνος που αποκαλούσε τον Αντρέα κλέφτη ως στέλεχος του ΣΥΝ;

Ζήσε Μάη μου, να φας του χρόνου παροχές.

Στο ΠΑΣΟΚ ασχολούνται με τι είναι επιστολή και τι υπόμνημα. Γι’ αυτό έχουν ρίξει το ΠΑΣΟΚ στο μνήμα…

Ο επόμενος στόχος των συνεργατών του Γιώργου ακούει στο όνομα Χρίστος Βερελής. Έτσι και κουνηθεί ο Χριστάκης, θα κάνει παρέα στον Γιάννο.

Γιάννο μου, κάτεχέ το ότι δεν πήρες μόνο το μαντήλι σου από το ΠΑΣΟΚ αλλά και των ομματιών σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Ξέχνα το, καλέ μου.

Για ποια κυρία (κορυφαία… κολοκύθια τούμπανο και κολοκυθοκορφάδες, αλλά τι να κάνεις; Αυτή είναι η ζωή, να λέγονται και αυτές κορυφαίες), τα χέρια της έβγαλαν κάλους τρίβοντάς τα από τη χαρά της με τη διαγραφή Γιάννου και μάλιστα έβαλε και μπεταντίν για να μη μολυνθεί;

Σε αυτό το κόμμα πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι… Ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται στο ΠΑΣΟΚ. Έκλεψαν, λέει, στοιχεία από τα γραφεία του κόμματος.

Όντως δεν είναι εικόνα αυτή, «πράσινοι» σύντροφοι. Πρώτον σας έκλεψαν και εδώ, αφού δεν μπορείτε να φυλάξετε τα γραφεία σας πώς θα φυλάξετε εμάς, και δεύτερον, δεν είναι δυνατόν το μοναδικό έργο αυτό τον καιρό να είναι η κλοπή… Κάκιστη η εικόνα και θλιβερά στενάχωρη…

Άντε γεια, παιδιά, της Εθνικής Ελλάδος παιδιά…

Τον αγώνα Αγγλίας-Ελλάδας θα δούμε και στις εθνικές εκλογές… ΝΔ – ΠΑΣΟΚ 4-0%. Α, ρε Χριστόφορε, θα σου λέω ότι πάλι έχεις δίκιο.

Άρχισε η εθνική Α-πορεία.

Η φύση εκδικείται τους υπουργάδες. Καύσωνας μετά την επιστροφή από τις διακοπές.

Μετά τις λεωφορειολωρίδες θα ‘χουμε και λωριδοδιαδηλώσεις.

Πολύ ευρηματική η κυβέρνηση. Αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα και να διαδηλώνουμε, θα ασχολούμαστε τώρα με το αν πρέπει να διαδηλώνουμε.

Αλήθεια, Β-ύρωνα, τις διαδηλώσεις θα τις επιβλέπει η αστυνομία της οικολογίας που επανίδρυσες;

Πάντως η αγροφυλακή βρήκε δουλειά. Θα επιβλέπει τις διαδηλώσεις στους δρόμους όταν θα διαδηλώνουν τα φυτά-εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι.

Στον χορό των απεργιών νωρίς νωρίς οι δάσκαλοι. Δικαίως αναρωτιούνται οι μαθητές τους: δάσκαλε που δίδασκες τι γράμματα θα μάθω;

Έγραψε η Τόνια. Κυβέρνηση τροχονόμων ή υπουργός τροχονόμος;

Ένα άλλο μέτρο σκέφτεται ο φοβερός Βύρωνας, να καθιερώσει μονές-ζυγές διαδηλώσεις. Στις μονές μέρες οι κάθε λογής εργαζόμενοι και στις ζυγές οι συνταξιούχοι.

Άπαιχτος ο καγκελάριος της υγείας στην επικοινωνία στην Κω. Μέχρι και την ώρα που θα γεννιόταν το μωρό ήξερε και βρέθηκε στην έξοδο του μωρού από το χειρουργείο.

Εδώ ό,τι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει. Βιάγκρα να είχε δώσει η κυβέρνηση στην τιμή της βενζίνης δεν θα ήταν έτσι τόσο ψηλά σηκωμένη.

Έρχονται σεισμοί από αυξήσεις. Πρώτα στη Χαλκίδα και μετά στη Θεσσαλονίκη.

Δηλαδή αν γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα ‘χουμε υπουργό Εσωτερικών τον Ντίνο Ρόβλια. Φτου φτου γαμώτο, κακό που θα μας βρει.

Ποιος άλλος καλοκαιριάτικα ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά του Γιώργου;

Κα-μείνη η Αθήνα για τους Αθηναίους.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ