Αντεπίθεση για την αφίσα

Η Χρύσα εκλήθη από την εν λόγω επιτροπή για να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν προσήλθε η ίδια. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κώστας Μαμέλης (γνωστότατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη) το πρωί της Παρασκευής επέδωσε υπόμνημα στην επιτροπή, στο οποίο αναφέρεται πως η Χρύσα είναι έτοιμη να παράσχει κάθε εξήγηση, αποδεικνύοντας πως δεν έπραξε απολύτως τίποτα παράνομο.

Ωστόσο προηγουμένως διατυπώνει συγκεκριμένες αιτιάσεις που αποδεικνύουν -κατά τη γνώμη της- πως η κλήση της είναι αποτέλεσμα σκευωρίας και πως η επιτροπή στη σπουδή της υπέπεσε σε σειρά παρατυπιών, τις οποίες δεν θα αφήσει να περάσουν αβρόχοις ποσίν.

Σε αυτές περιλαμβάνονται:

– Η απόκρυψη δύο σημαντικών εγκυκλίων από το σύνολο των εγγράφων που ζήτησε από την επιτροπή.

– Η επιλεκτική κλήση αυτής, ενώ την ίδια στιγμή αφίσες των προσκείμενων στη ΝΔ Χάρρυ Κλυνν και Γιάννη Καρακουλάκη βρίσκονται σε διαφημιστικά πλαίσια στην πόλη.

– Παράνομη συγκρότηση της επιτροπής, καθώς σε αυτήν μετέχει και ένας υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον νόμο.

Με αυτά και μʼ εκείνα, όπως φαίνεται το σίριαλ της αφίσας θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας πονοκέφαλο στον περιφερειάρχη Γιώργο Τσιότρα, που δεν επιθυμεί να είναι αυτός που θα σηκώσει τον σταυρό του μαρτυρίου, καταδικάζοντας – με την επιβολή προστίμου- για χάρη του Βασίλη την κύρια αντίπαλό του, με επιχειρήματα που δεν πρόκειται να σταθούν σε κανένα δικαστήριο, στο οποίο θα προσφύγει σε μια τέτοια περίπτωση η βουλευτής. (Βεβαίως, όταν τα διοικητικά δικαστήρια επιληφθούν της υπόθεσης, οι εκλογές θα έχουν περάσει και ο Παπαγεωργόπουλος θα έχει πετύχει τον σκοπό του να φτάσει την αντίπαλό του στις κάλπες με τη ρετσινιά της παρανόμου).


Σχολιάστε εδώ