Έξαλλοι στον ΔΟΛ με Καλλίτση και Νικολάου…

Η κατάσταση πάντως στον ΔΟΛ δεν είναι καλύτερη, από πλευράς κλίματος. Κυρίως εξαιτίας της στάσης του Κ. Καλλίτση, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται, μετείχε τους τρεις τελευταίους μήνες σε πολύ κλειστές συσκέψεις του Οργανισμού, με τα στελέχη που διευθύνουν τα έντυπα και εκεί ΑΝΟΙΧΘΗΚΑΝ όλα τα σχέδια για τις αλλαγές που θα γίνουν στις εφημερίδες εν όψει του χειμώνα. Αλλαγές που βασίστηκαν στις προτάσεις της μελέτης που είχε συντάξει ξένη εταιρεία.

Τώρα στον ΔΟΛ υπάρχει ανησυχία ότι τα σχέδια αυτά θα τα δουν να υλοποιούνται πιθανώς στην «Καθημερινή», στην περίπτωση που τελικά αναλάβει διευθυντής.

Μένεα, εξάλλου, πνέουν στον ΔΟΛ κατά του Νίκου Νικολάου, στελέχους πριν από λίγους μήνες του «Βήματος», τον οποίο θεωρούν… προξενητή του Καλλίτση στον Αλαφούζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Ψυχάρης επιστρέφει από διακοπές και για αύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα διευθυντικά στελέχη, με στόχο την άμεση υλοποίηση των αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου οι εφημερίδες του ΔΟΛ να αυξήσουν την κυκλοφοριακή παρουσία τους.

Φυσικά εκείνοι που είχαν προτείνει την πρόσληψη του Καλλίτση είναι πλέον με κομμένα τα φτερά!


Σχολιάστε εδώ