Η ομάδα του καφέ

Η Ελλάδα -στατιστικά πάντα- έχει τα πρωτεία και είναι απίθανο μέσα στα επόμενα… πενήντα χρόνια να την πλησιάσει κάποια χώρα! Ακόμη και οι Ιταλοί, που πίνουν τον εσπρέσο μέσα σ’ ένα λεπτό, έχουν χάσει κάθε ελπίδα διεκδίκησης της θέσης που έχουμε.

Η ΠΑΕ Ηρακλής φρόντισε μάλιστα να στείλει το μήνυμα και η αλήθεια είναι ότι στην Ιταλία θορυβήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που άνοιξαν 1.000 καφέ μέσα σ’ έναν μήνα! Μέσα σε διάστημα περίπου ενός χρόνου οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής ήπιαν… 80.000 καφέδες. Λέγεται ότι ο καφετζής έχει προσλάβει τόσους υπαλλήλους που έχει πρόβλημα στον χαρακτηρισμό της επιχείρησής του από την εφορία. Ο αριθμός είναι τεράστιος και είναι δύσκολο να αιτιολογηθεί.

Λέμε λοιπόν: Αν λάβουμε υπ’ όψιν το εξωφρενικό σενάριο που λέει ότι στην ΠΑΕ Ηρακλής δουλεύουν 20 υπάλληλοι, πάλι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Για να δικαιολογηθούν οι 80.000 καφέδες, πρέπει κάθε υπάλληλος να πίνει καθημερινά έντεκα καφέδες. Με έντεκα φραπέδες κάθε μέρα σε λιγότερο από δέκα ημέρες προγραμματίζεις ραντεβού με τον νευρολόγο και στη συνέχεια ακολουθούν τα χειρότερα. Παράξενα πράγματα.


Σχολιάστε εδώ