Διάλογοι… επιπέδου

«Αρνούμαστε να δεχθούμε την ιστορία αυτή των αλλεπάλληλων αλλαγών για θέματα κολοσσιαίας σημασίας που ήδη απειλούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης και συνέχισε: «Έπειτα απ’ αυτά τα δαιδαλώδη έχει εξασφαλίσει ο κύριος υπουργός ότι μπορούν οι ελληνικές ομάδες να παίξουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα; Μπορεί να μας πει ο κύριος υπουργός αν είναι εξασφαλισμένο και πώς;» και κατέληξε: «Εάν δεν μας το πει αυτό το «ναι» ο κύριος υπουργός, δεν έχει νόημα να συζητήσουμε κανένα άρθρο, γιατί το νομοσχέδιο θα είναι διεθνώς γελοίο».

«Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να το βάλει στα πόδια. Αυτό διαπιστώνω από την τοποθέτησή του», απάντησε ο Γιώργος Ορφανός και συνέχισε: «Κατατέθηκαν ορισμένες νομοτεχνικές διορθώσεις. Συζητούμε επί των άρθρων. Ας τοποθετηθούν οι συνάδελφοι με όποιον τρόπο επιθυμούν». «Η κατάσταση είναι γελοία. Κάθε μέρα έχουμε μία διελκυστίνδα. Αν κρατήσει 20 μέρες το νομοσχέδιο, θα έχουμε 20 διαφορετικές αλλαγές. Απάντηση θέλουμε. Γιατί ντρεπόμαστε;», απάντησε εκ νέου ο Γιώργος Λιάνης.

«Όταν φέρνουμε κάποιες αποδοχές του διαλόγου, αυτό για την αντιπολίτευση είναι κακό, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μάθει έτσι…», απάντησε ο υφυπουργός Αθλητισμού και κατέληξε: «Χθες (σ.σ. την Τετάρτη), έγινε μία συζήτηση δέκα ωρών. Προλάβαμε να δουλέψουμε σε κάποια κομμάτια τη νύχτα και έφερα τις απαντήσεις».


Σχολιάστε εδώ