Οι ετοιμασίες της Βούλας

Μέχρι τότε η Βούλα θα δαπανά τον χρόνο της σε συναντήσεις προετοιμασίας και σε περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις. Στις περισσότερες από αυτές βρίσκει μπροστά της τον υπερκινητικό αντίπαλό της Παναγιώτη Ψωμιάδη και χαιρετιούνται χαμογελαστοί, ίσως χάριν των φωτορεπόρτερ που… παραμονεύουν.

Οι δεξιώσεις του Γιώτη

Αναμένοντας τη Βούλα να δώσει το στίγμα της προεκλογικής της τακτικής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συνεχίζει το αγαπημένο του «σπορ», της οργάνωσης δεξιώσεων που του παρέχουν την ευκαιρία συναντήσεων με πολίτες-ψηφοφόρους του. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει μεθαύριο με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους δεξίωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών του νομού Θεσσαλονίκης, στους κήπους της νομαρχίας, στις 8 μ.μ.

Αντιγράφω από το επίσημο δελτίο Τύπου της νομαρχίας ποιοι είναι προσκεκλημένοι στη δεξίωση. Έχουμε και λέμε λοιπόν: «Ο διευθυντής εκπαίδευσης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι σχολικοί σύμβουλοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Θεσσαλονίκης, οι προϊστάμενοι διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι διευθυντές γραφείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι σχολικών μονάδων και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και οι διευθυντές ΙΕΚ, σχολών ΟΑΕΔ, ΟΕΕΚ και Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ)».

Άντε, την επόμενη εβδομάδα να δεξιωθεί τους μαθητές και τη μεθεπόμενη τους γονείς τους…


Σχολιάστε εδώ