Κατεβαίνει ο Xάρρυ Κλυνν

Ο «αριστερός» Τραμπάκουλας και οι συνεργάτες του αποδόθηκαν το τελευταίο διάστημα σε ένα ανελέητο «κυνηγητό» εξασφάλισης της υποψηφιότητας στελεχών της Αριστεράς ή τουλάχιστον μη δεξιών Καλαμαριωτών, προκειμένου το ψηφοδέλτιό τους να αποκτήσει το υπερκομματικό -πολυσυλλεκτικό- ανεξάρτητο άλλοθι.

Είχε προηγηθεί συνάντηση (στην Αθήνα) κατά την οποία Δημήτρης Σταμάτης και Τάσος Αφεντουλίδης διαβεβαίωσαν για την… εκ των όπισθεν υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας (καθώς υπήρξαν και σοβαρές αντιδράσεις στελεχών του κόμματος) προς τον Χάρρυ Κλυνν. Δεκάδες άτομα λοιπόν δέχθηκαν πρόταση συμμετοχής στο υπό τον Χάρρυ Κλυνν ψηφοδέλτιο. Ήτοι:

– Το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων του ψηφοδελτίου (των προηγούμενων εκλογών, καθώς το νέο δεν ανακοινώθηκε ακόμη) του υποψηφίου δημάρχου Δαμιανού Παπαδόπουλου που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ. Ο ίδιος ο Δαμιανός αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι δέχθηκε την ίδια πρόταση με ανταλλάγματα σε θέσεις.

Και βέβαια «έφαγαν πόρτα», καθώς κανείς δεν δέχθηκε να λιποτακτήσει, ενώ πολλοί επικαλέσθηκαν την ιστορία των πατεράδων και των παππούδων τους που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, κυνηγήθηκαν από αυτούς που τώρα θέλουν να υποστηρίξουν τον «αριστερό» Χάρρυ.

– Πολλά στελέχη του Συνασπισμού, αρχίζοντας από τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Παναγιωτίδη, που δεν δέχτηκε να συζητήσει καν, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές δήμαρχο Κυπαρισσίδη – Κοκκινίδη που φήμες τον φέρουν να έχει αποδεχτεί την πρόταση.

Την επόμενη εβδομάδα προσδιορίζεται η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης – Χάρρυ Κλυνν, ανακοινώνοντας επίσημα την υποψηφιότητά του, αλλά όχι το ψηφοδέλτιο, μια και θα ψάχνει για καιρό να βρει το «ανεξάρτητο» άλλοθι που προείπαμε, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά και δεξιό «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο.

Οψόμεθα…


Σχολιάστε εδώ