«Νταβατζήδες» για φίλημα…

Αυτή είναι η πρόταση που κάνει σήμερα στους πολίτες «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Αφού η ΝΕΤ, που συντηρείται με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων αποφάσισε να κάνει «χοντρό» παιχνίδι με αυτούς τους οποίους έως και πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο Καραμανλής αποκαλούσε «νταβατζήδες», τότε γιατί οι έλληνες πολίτες να συνεχίσουν να επιδοτούν αυτό το «αγκάλιασμα» με τη διαπλοκή;

Φαίνεται πως δεν πήγαν μόνο στον βρόντο οι διακηρύξεις κατά της διαπλοκής. Έγινε κάτι χειρότερο. Η κυβέρνηση επέλεξε, όπως όλα δείχνουν, να παίξει με ένα μέρος τουλάχιστον αυτών που χαρακτήριζε διαπλεκόμενους. Και λέμε η κυβέρνηση, επειδή μόνο αφελείς θα μπορούσαν στα σοβαρά να πιστέψουν ότι ο οποιοσδήποτε κύριος Παναγόπουλος θα αναλάμβανε την ευθύνη να συνάψει μια επαχθή συμφωνία με τον κ. Κόκκαλη και τον κ. Βαρδινογιάννη, χωρίς κυβερνητική κάλυψη ή ακόμα και χωρίς κυβερνητική εντολή. Στην κυβέρνηση λοιπόν ανήκει αποκλειστικά η πολιτική ευθύνη αυτού του παιχνιδιού με τη διαπλοκή και όχι στον ταλαίπωρο κ. Παναγόπουλο.

Χρειάζεται επίσης απίστευτο θράσος να μη μας ενημερώνει η διοίκηση της ΝΕΤ για το πόσο κόστισε αυτό το νταραβέρι με αυτούς που -επαναλαμβάνουμε- χαρακτήριζε «νταβατζήδες» ο ίδιος ο Καραμανλής. Δεν καταλάβαμε, τα λεφτά του μπαμπά τους διαχειρίζονται ή των ελλήνων φορολογουμένων; Γιατί ντρέπονται να μας πουν πως θα δώσουν 14 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό-Κόκκαλη και… μόνο 13 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια σε ΠΑΟ-Βαρδινογιάννη, ότι γίνονται αιμοδότες των ποδοσφαιρικών ομάδων, όπου εκεί το παιχνίδι έχει γίνει για δύο…

Εμείς θα επιμείνουμε, πρόκειται για μια συμφωνία ντροπής και διαπλοκής. Και οι Έλληνες πρέπει να αρνηθούν να την επιδοτήσουν!

Έχει χρέος εξάλλου να παρέμβει ο «Συνήγορος του Πολίτη», από τη στιγμή που καλείται να πληρώσει ο ελληνικός λαός, οι πολίτες, τα παιχνίδια της διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης, που βέβαια αν ήταν δικά τους τα χρήματα θα τα σέβονταν… Και δεν θα τα μοίραζαν κάνοντας, το λιγότερο, δημόσιες σχέσεις.

Θα πρέπει ακόμα και οι ενώσεις καταναλωτών να αντιδράσουν, καλώντας τον κόσμο σε σαμποτάζ.


Σχολιάστε εδώ