Αποστολικά και… άλλα

Καταρ-γκιόζης είπε ο άνθρωπος δυνατά. Βρισκόμαστε στο Κατάρ… και πάνε να τον φάνε. Με το δίκιο του μιλάει για παραποίηση ο Μανώλης, που θα λέει: «καταρ-αμένο ταξίδι, τι σε ήθελα…».

Του Πάγκαλου τα παθήματα τα βλέπει ο Βαγγέλης και τα αποφεύγει…

Και εγώ νόμιζα ότι έχουμε κυβέρνηση, και αυτοί μας βγήκαν καραγκιόζηδες. Α, ρε Μανώλη, ήθελα να ξέρω τι σου φταίει ο έρμος ο Καραγκιόζης και τον παρομοιάζεις με τη μούρη σου και των άλλων ομοίων σου.

Καλά, χρειαζόταν να πάει στο Κατάρ για να δει τα μούτρα της κυβέρνησης στον καθρέφτη και να διαπιστώσει ότι είναι καραγκιόζηδες; Ο καθρέφτης εδώ δεν τους έλεγε την αλήθεια;

Όταν τσακώνονται δύο χοντροί, η κρίση χοντραίνει, αγαπητοί σύντροφοι.

Νάρκες βάζει ο Κοσμι(ά)-δης στον Γιώργο με τα ναρκωτικά. Οι καταλληλότερες ναρκοτονάρκες.

Έχουν σπόνσορες οι καραγκιόζηδες, αν είναι δυνατόν…

Πάει, έχασε και η λέξη Καραγκιόζης την αξία της, δυστυχώς…

Σε αντίθεση με τους άντρες, οι γυναίκες στο ΠΑΣΟΚ ασχολούνται με την πολιτική και όχι με τη μικροπολιτική βαρέων βαρών Πάγκαλου – Βενιζέλου. Η Αγγελική Γκερέκου ασχολήθηκε και μάλιστα ενεργά με τα περιφερειακά κανάλια και δη του νομού της, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η ομορφιά του προσώπου και της ψυχής είναι πάντα το καλύτερο για την πολιτική και όχι η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των αντρών.

Γέμισε τις μπαταρίες της η Τόνια από την αγάπη των συμπατριωτών της και γύρισε πίσω με δυναμικότητα να χτυπήσει την κυβέρνηση. Κάποιοι υπουργοί να ανησυχούν πολύ και ειδικά οι ανασφαλείς…

Ειρα(η)νική Πρωτομαγιά…

Ήταν όλοι εκεί, έλειπαν όμως οι εργαζόμενοι…

Ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος ψάχνουν να βρουν προπονητές για τον αγώνα τους. Διαιτητής δεν ορίστηκε ακόμα, γιατί περιμένουν τον πρόεδρο Γιώργο να ορίσει τον εαυτό του ή κάποιον άλλον.

Αλήθεια, τι γνωρίζουν οι Πάγκαλος – Βενιζέλος και άρχισαν τη σύγκρουση; Υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από το φαίνεσθαι. Τρέχει κάτι άλλο, περισσότερο σοβαρό. Και να θέλουν να μας πείσουν για το τυχαίο, εμείς δεν θα πειστούμε με τίποτα.

Κεφαλογιάννης χωρίς σχόλια. Αν δεν μπορεί ο υπουργός των θαλασσών να ταράξει τα νερά, τότε ποιος άλλος καραγκιόζης, κατά δήλωσή του, μπορούσε να το κάνει;

Μπορεί να πηγαίνουν δυο δυο οι Χιώτες για ειδικούς ιστορικούς λόγους, αλλά, «γαλάζιοι» σύντροφοι, να θέλετε να βγάλετε και τα δύο μάτια του «γαλάζιου» βουλευτή Χίου Γιάννη Πίττα, επειδή είναι στα σχέδια του Καραμανλή η υπουργοποίησή του, ρίχνοντάς του το ανάθεμα ότι ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές, πάει πολύ. Το Μαξίμου, μόλις είδε την αντιπολιτευόμενη εφημερίδα να τον χτυπά, έφριξε. Μάλλον στήριξη του προσφέρετε άθελά σας …

Άρχισε σύγκρουση βαρέων βαρών στο ΠΑΣΟΚ.

Καλέ, αυτό δεν είναι κόμμα, σούπερ μάρκετ για να πάμε για ψώνια έγινε η Χαριλάου Τρικούπη. Εκεί δεν τους επηρεάζει με τίποτα η τιμή του πετρελαίου.

Ποια τιμή του πετρελαίου κάνει τεράστιες ζημιές στην οικονομία… Οι τιμές του σακχάρου να δεις τι ζημιές κάνουν στο ΠΑΣΟΚ.

Έλεγχο στα… ψώνια του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν αυξήσει τις τιμές τους, θα κάνει ο Παπαθανασίου.

Αν δεν είσαι αριβίστας, όταν ζητάς ΣΥΝεργασίες με τα κόμματα της Αριστεράς και μετά τους καταχεριάζεις, όπως θα έλεγε ο μακαρίτης ο Ευάγγελος, τότε τι άλλο μπορεί να είσαι;

Υπάρχει ο τυπικός πρόεδρος και ο άτυπος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ. Τυπικός είναι αυτός που κρατάει τους τύπους και άτυπος αυτός που δεν τους κρατάει.

Έχει δίκιο ο Παναγιωτακόπουλος που φωνάζει. Εσείς μπορείτε να σκοτώνεστε, τέτοιοι που είστε. Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν έχετε δικαίωμα να το σκοτώνετε.

Στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουν δειλά δειλά να προβάλλουν γυναικείες υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές. Ήδη στην Ημαθία συζητείται έντονα η υποψηφιότητα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου, Μαρούλας Κοτσίδου, όπως επίσης ακούγεται και για τη Μεσσηνία το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Φρόσω Σταυράκη. Η εξουσία και η κυβέρνηση είναι γένους θηλυκού. Αυτό το γνωρίζουν άριστα οι «πράσινες» γυναίκες.

Κοίτα να δεις που οι «πράσινοι» σύντροφοι βγάζουν κάτι άναρθρες αντιπολεμικές κραυγές. Λες και ο πόλεμος στο Ιράκ, που διευκόλυνε τους Αμερικάνους, έγινε πριν από αιώνες και ξεχάστηκε…

Η ζωή μας δυστυχώς γίνεται τραγωδία με τους υπουργάρες που μας κυβερνάν, και κωμωδία όταν σκεφτόμαστε τι φάτσες μας κυβερνάν…

Αγαπητέ πρωθυπουργέ, αγάπα τους εχθρούς σου. Αυτό τους τρελαίνει…

Αγαπητέ υπουργέ του Ανασφαλιστικού, μην κάνεις το λάθος να αναθέσεις σε επιτροπή το ακανθώδες θέμα του Ασφαλιστικού. Πρέπει, αγαπητέ υπουργέ, να γνωρίζεις ότι η καμήλα είναι άλογο που σχεδιάστηκε από επιτροπή.

Αν έκανε τραπέζι η ΓΣΕΕ στους συγκεντρωθέντες την Πρωτομαγιά, δεν θα έμπαινε και σε μεγάλα έξοδα… Λιγότεροι ήσαν οι εργαζόμενοι…

Αχ, εκείνοι οι «πράσινοι» σύντροφοι, πρώην υπουργάρες, που κάθε χρόνο ανακαλύπτουν τους εργατικούς αγώνες, πολύ αγουροξυπνημένοι μου φαίνονταν. Ο Γιάννος μόλις που πρόλαβε τον τελευταίο ομιλητή…

Το Κοινωνικό Φόρουμ έσωσε τα προσχήματα στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς. Είδατε ο Μπους τι κάνει, σύντροφοι;.. Μέχρι και διαδήλωση καταφέρατε να κάνετε…

Απορία: Γιατί δεν έκανε η ΓΣΕΕ φέτος πορεία;

Εγώ εξακολουθώ να κάνω τη γνωστή μου δίαιτα στο Body Freedom…

Το Ασφαλιστικό, όπως κατάντησε το θέμα, θα είναι το μόνο μυστήριο που θα λύνουμε μετά θάνατον. Και βέβαια το ΠΑΣΟΚ έβαλε έναν Παπα-δόπουλο να τελέσει το θλιβερό καθήκον.

Αν στο ΠΑΣΟΚ έβαλαν έναν Παπα-δόπουλο να τελέσει το θλιβερό καθήκον του Ανασφαλιστικού μας, στη Νέα Δημοκρατία ετοιμάζουν να βάλουν έναν δεσπότη και μάλιστα με Αλόγου-Σκούφια να τελέσει τη δοξολογία…

Ποιος είναι αυτός ο ΑΚΗΣ, που τα έβαλε μαζί μου, ρώτησε ο Γιώργος Μπους τον αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα. Ελπίζω να τον κατατόπισε σωστά ο τσάρος.

Ποια Ντόρα και ποια κυβέρνηση. Κάρολος Παπούλιας, ο προεδράρας, που ξέρει από κρίσεις και τις προλαμβάνει. Ο Καραμανλής δικαιώνεται. Στο ΠΑΣΟΚ ακόμα να συνέλθουν.

Θα περάσει ο Μάης, θα έρθει ο Ιούνης, πάμε διακοπές, έρχονται δημοτικές εκλογές και μετά θα ξυπνήσουμε, λένε κάποιοι πικρόχολοι στο ΠΑΣΟΚ για την παντελή απουσία τους από τα πολιτικά δρώμενα. Καλά, εσείς κοιμηθήκατε νωρίς, «πράσινοι» σύντροφοι, όταν θα ξυπνήσετε τι θα γίνει…

Αν ο Γιώργος διαγράψει από τώρα τον Οκτώβρη που τα πράγματα θα είναι πιο σκούρα, τι θα πρέπει να κάνει; Να σκοτώνει;

Δεν χρειάζονται οι Αγγέλου επισκέψεις σε μοναστήρια, για να σώσουν την έτσι κι αλλιώς αγγελική ψυχή τους, φίλε Γιάννη. Ο Θοδωρής μπορεί να το είχε ανάγκη!

Πριν αλέκ(τ)ορα φωνήσαι, τον απαρνήθηκαν… Αναζητούνται οι Ιούδες και οι Ισκαριώτες, τους γραμματείς και φαρισαίους τους γνωρίζει ο Ηπειρώτης.

Θυμηθείτε το, θα υπάρξει ΣΥ-ΝΑΙ-ΝΕΣΗ στο Ασφαλιστικό. Από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος θα δικαιώσει τον Αλέκο.

Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα από τους Αμερικανούς, λέει η Ντόρα. Είδε τη διαφορά της ώρας με την Αμερική, καθυστέρησε και η μετάφραση και έτσι, τώρα που έφυγε η Κορνίζα, τα λέει η Ντόρα στον Μητσοτάκη.

ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ το μαντάτο
μας εφόρεσαν θηλιά
και κουμάντο τώρα κάνουν
στα ελληνικά στρατά.

Αρχίζει ο μήνας των παθών για τη ΝΔ και των λαθών για το ΠΑΣΟΚ.

Ορισμένοι επικοινωνιολόγοι του «πράσινου» στρατόπεδου είναι περισσότερο επι-κινδυνολόγοι, λέει κορυφαίος του κόμματος. Άραγε, γνωρίζει κάτι… ή διαισθάνεται την γκρίνια που αναμένεται να ξεσπάσει οσονούπω στο επιτελείο του Γιώργου;..

Τι γίνεται, σύντροφοι, με τις υποκλοπές; Μέχρι εδώ ήταν τα ατού σας…

Με δανεικά χρήματα δεν κάνουμε δανικά μοντέλα, «πράσινοι» σύντροφοι. Το ιδανικό μοντέλο είναι εκείνο με το οποίο, όταν πάψετε να ασχολείστε εσείς, θα δώσουνε τις λύσεις.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ