Κοντομηνάς: Ενέργεια, τεχνολογία και… Κίνα

Στο τέλος του Μαΐου προσδιόρισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς τη συμφωνία με τον νέο στρατηγικό επενδυτή. Σε παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ΔΕΜΚΟ, παρουσία και του Ηρακλή Φιδετζή, ο Δ. Κοντομηνάς αναφέρθηκε στους τρεις νέους τομείς όπου θα κινηθεί το επόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, στην τεχνολογία, την ενέργεια, αλλά και στο εμπόριο με την Κίνα σε συνεργασία με τους αμερικανούς επενδυτές. Στο σκέλος της τεχνολογίας περιλαμβάνονται η τηλεόραση, οι τηλεπικοινωνίες μέσω της Cosmoline, η KPI που δραστηριοποιείται στη διανομή δορυφορικού σήματος σε 40 χώρες και άλλα. Πρώτη προτεραιότητα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του επιχειρηματία, είναι ο χώρος της τεχνολογίας και ειδικά ο Alpha.

Εκεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απομάκρυνση Καλημέρη ανακατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες των στελεχών. Το διοικητικό συμβούλιο παρέχει τη δυνατότητα στους Νίκο Χατζηνικολάου, Σωτήρη Τζούμα, Αντώνη Μπάκα και στην οικονομική διευθύντρια της εταιρείας Αθανασία Δημάκου να ενεργούν από κοινού και εκ συμφώνου ανά δύο κάθε φορά, εκπροσωπώντας και ανοίγοντας λογαριασμούς για την εταιρεία ανεξαρτήτως ποσού και για πωλήσεις κινητών περιουσιακών στοιχείων για λογαριασμό της εταιρείας μέχρι του ποσού των 500.000 ευρώ. Οι Ν. Χατζηνικολάου, Α. Μπάκας, Αθανασία Δημάκου και Δημήτρης Τρικκαλιώτης μπορούν επίσης να εισπράττουν συναλλαγματικές επιταγές ή άλλα αξιόγραφα μέχρι του ποσού του 1.000.000 ευρώ.

Οι Ν. Χατζηνικολάου, Σ. Τζούμας και Γ. Λάτσιος, ενεργώντας από κοινού και εκ συμφώνου ανά δύο κάθε φορά, μπορούν να υπογράφουν κάθε είδους συμβάσεις που αφορούν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Δημήτρης Μιχαλέλης να εκπροσωπεί την εταιρεία ενώπιον δικαστικών και διοικητικών αρχών για θέματα ενημέρωσης, ο Γ. Λάτσιος για ζητήματα ψυχαγωγίας και, τέλος, ο Μ. Κουρεντζής για τεχνικά θέματα.

Υπενθυμίζεται πως πλέον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Τζούμας και μέλη οι Αντώνης Μπάκας, Γιάννης Λάτσιος και Χαράλαμπος Βατικιώτης.


Σχολιάστε εδώ