Ο Αλμπέρτο φεύγει, ο Ντούσκο έρχεται

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, κάποιοι από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι ο ερχομός του Ντούσκο δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος και πως υπάρχει το ενδεχόμενο ο αντικαταστάτης του Μαλεζάνι να είναι όνομα που δεν έχει ακουστεί ως τώρα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη που θέλει τον «Τζίγγερ» να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον σερβοέλληνα τεχνικό. Μάλιστα ακούγεται ότι θα έχει μαζί του στον πάγκο τους Λύσανδρο Γεωργαμλή και Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Ασυμφωνία χαρακτήρων

Διαφορετικούς δρόμους θα τραβήξουν ο Πανιώνιος και ο Βαγγέλης Βλάχος αμέσως μετά τη λήξη της φετινής σεζόν, ανεξάρτητα με το αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης καταφέρει να παραμείνει ή όχι στη μεγάλη κατηγορία. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν έχει καταφέρει να βρει την κατάλληλη χημεία με τον Αχιλλέα Μπέο και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος για τον οποίο οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε «διαζύγιο». Μάλιστα ήδη ο Βλάχος βρίσκεται σε επαφές με κάποιες ομάδες, ωστόσο δεν πρόκειται μέχρι το τέλος της σεζόν να πάρει καμία απόφαση για ευνόητους λόγους.

«Κρητικός» ο Πετκόφ

Πρόσφατα ο Μιλέν Πετκόφ έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ατρόμητου. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Περιστερίου, ενώ έχασε μεγάλο μέρος της χρονιάς εξαιτίας ενός τραυματισμού. Όπως έχει αφήσει να διαρρεύσει το περιβάλλον του παίκτη, ο έμπειρος μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για την επόμενη περίοδο, αλλά μόνο στην περίπτωση που η ομάδα της Κρήτης καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, όμως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί τίποτα πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Προβληματισμός Σόλιντ με Καστίγιο

Τα τερτίπια του Νέρι Καστίγιο έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, στις τάξεις τόσο της διοίκησης όσο και της τεχνικής ηγεσίας. Το τελευταίο περιστατικό του Ουρουγουανού με τους Μπουλούτ και Σούρερ στο ματς με το Αιγάλεω έχει κάνει τον Νορβηγό να… σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του νεαρού άσου. Έντονη δυσαρέσκεια όμως έχει προκαλέσει και η αντίδραση του Σούρερ. Όλα αυτά έχουν χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και έχουν εκνευρίσει τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μάλιστα αναμένεται να κληθούν σε απολογία, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον των Καστίγιο και Σούρερ στο λιμάνι θεωρείται αβέβαιο.

Ο Στακ στα ερυθρόλευκα

Είναι δεδομένο και θα επικυρωθεί μόλις τελειώσει η σεζόν. Ο Ράιαν Στακ δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της στήλης, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο Στακ είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στη λογική του Γιόνας Καζλάουσκας και ο λιθουανός τεχνικός έδωσε το «οκέι» για να ολοκληρωθούν οι επαφές. Ακόμα, βέβαια, υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά χρόνος υπάρχει, με δεδομένο ότι η σεζόν τελειώνει τον Ιούνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται όμως να σταματήσουν στον Αμερικανό του Άρη την ενίσχυσή τους μέσα στη ρακέτα. Στο… στόχαστρό τους βρίσκονται και οι Γιάννης Μπουρούσης, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ λήγει στο τέλος της σεζόν, και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο δεύτερος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2007 με τον «Δικέφαλο του Βορρά», συνεπώς στη δική του περίπτωση πρέπει να υπάρξει εξαγορά. Όπως συνέβη πέρσι με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Η παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού είναι απλώς ένα επιπλέον στοιχείο που ίσως παίξει τον ρόλο του. Έστω κι αν εδώ τα πάντα θα καθοριστούν από τα χρήματα.


Σχολιάστε εδώ