Τέλος η AGB!

Με τη συστηματική, διεισδυτική και προπάντων αποκαλυπτική έρευνα το «Π» αποκάλυψε τις σοβαρές διαστάσεις φαινομένων για τα οποία άλλοι απλώς μειδιούσαν και σιωπούσαν.

Οι σοβαρές διαστάσεις του φαινομένου «τηλεπαιχνίδια απάτης», που στήθηκαν σε δίκτυο τηλεοπτικών καναλιών σε όλη την Ελλάδα και διαπλέχθηκαν με εταιρείες τηλεπικοινωνιών και καναλάρχες, αποκαλύφθηκαν από το «Π». Με συνέπεια και χωρίς φόβο, η εφημερίδα πρωτοστάτησε στην ανάδειξη της απάτης, δέχθηκε αγωγές εκφοβισμού από τον πρωταγωνιστή καταδικασθέντα πλέον Βασίλη Χρηστίδη, (μέχρι και αγωγή κατέθεσε με την οποία μας ζητούσε 500.000.000 δρχ.), αλλά δεν έκανε πίσω. Πίεσε με συνεχή δημοσιεύματα και αποκαλύψεις που αποτέλεσαν τη βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκαν οι εξελίξεις που ξέσπασαν την Πέμπτη. Η καταδίκη του κυκλώματος παιχνιδιών απάτης δικαιώνει το «ΠΑΡΟΝ».

Η δεύτερη πολύκροτη υπόθεση των ημερών, η δίωξη για κακουργήματα εναντίον της AGB, δικαιώνει επίσης το «Π». Οι αποκαλύψεις άρχισαν στην εφημερίδα μας πριν από χρόνια και κορυφώθηκαν πριν από δύο έτη. Οι παρατυπίες στη μέτρηση των αποτελεσμάτων του δείγματος, όπως επισημάνθηκαν από τη δική τους Eπιτροπή Eλέγχου Έρευνας Tηλεθέασης (EEET), αποκαλύφθηκαν από το «Π» στις 28/11/2004.

Έτσι έγινε η απαρχή της παρέμβασης του Εισαγγελέα

Δημοσιεύσαμε επίσης τις δηλώσεις Λαζόπουλου, όταν όλοι άλλοι σιωπούσαν, εφημερίδες και συνάδελφοί του, σταρ της τηλεόρασης.
Η εφημερίδα μας επίσης αποκάλυψε όλες τις μετοχικές αλλαγές της εταιρείας. Κατήγγειλε με συνέπεια τη συμμετοχή μετόχων αμοιβαίων κεφαλαίων ταυτόχρονα σε Mega και AGB.

Κατέγραψε αναλυτικά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη μεταβίβαση του ποσοστού της Δέλτα Singular στη μητρική εταιρεία της AGB και έφερε στη δημοσιότητα, στις 11/12/2005, τη διαπλοκή του ομίλου διαφημιστικών εταιρειών μέσω του κολοσσού WPP και των ελεγχόμενων εταιρειών στη χώρα μας. Τα συγκλονιστικά στοιχεία του «Π», που αποδείκνυαν τις σχέσεις διαπλοκής και έφεραν στην επιφάνεια τις προβληματικές μετρήσεις τηλεθέασης, έγινε προσπάθεια να αγνοηθούν. Επειδή δεν συνέφεραν το σύστημα διαπλοκής που πρωταγωνιστούσε με πολλούς τρόπους στη διανομή των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της διαφήμισης. Και επειδή τα στοιχεία δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν, αποσιωπήθηκαν. Το ίδιο το πόρισμα της Εισαγγελέως καταγράφει τις αποκαλύψεις του «Π» και τις επισημάνσεις του.


Σχολιάστε εδώ