Πατρινά Και Άλλα…

+ Τόμπολα! Ο Λευτέρης Ζαγορίτης είδε τα παιδιά από την Πάτρα στο γραφείο του προκειμένου να μιλήσουν για τις δημοτικές εκλογές. Σπήλιος, Νίκος, Θεόφιλος και άλλος ένας, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή. Τα μίλησαν, τα συζήτησαν, αλλά απόκριση δεν έβγαλαν! Νομίζω ότι μας το κρατάει έκπληξη η Νέα Δημοκρατία.

+ Λοιπόν, το πράγμα θα μας φανερωθεί εκεί κάπου μετά το Πάσχα. Ενδεχομένως και της Αναλήψεως. Άλλωστε… αδιάβαστος θα πάει ο υποψήφιος δήμαρχος που θα προτείνουν. Όχι γιατί ο Φούρας είναι ο καλύτερος, αλλά γιατί κάθε φορά αργούν να τον ανακοινώσουν και όταν το κάνουν, έχει ήδη παρέλθει η… προεκλογική περίοδος!

+ Τα μάθατε τα νέα; Ο κ. Καράβολας θα επισκεφθεί τον υπουργό Πολιτισμού! Ναι, εντός του 2006! Τι θα πούνε; Τίποτα. Τι έχουν να πουν άλλωστε;

+ Επιθετικός και ανανεωμένος εμφανίζεται ο Στάθης Κεραμιδάς. Λέγεται ότι δεν πρόκειται να αφήσει σε χλωρό κλαρί τους αντιπάλους του. Άσε δε που έχει και την υποστήριξη (έστω την ουδετερότητα) της εφημερίδας «Η ΗΜΕΡΑ».

+ Μια ερώτηση: Μόνο η άποψη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έχει αξία για την τελική επιλογή του υποψηφίου δημάρχου; Η ΝΟΔΕ δεν παίζει κανέναν ρόλο; Τα ιστορικά στελέχη της παράταξης; Beautiful!

+ Τα «ορφανά» του Μικρούτσικου τι γίνονται; Πώς θα πορευτούν τώρα που έφυγε ο πνευματικός τους πατέρας; Θα είναι στο παιχνίδι ή όχι; Μερικοί την έκαναν ήδη. Κάποιοι άλλοι, που ξέρουν καλά αυτό που λέμε «προσκύνημα», παρέμειναν. Ε, τέχνη είναι αυτή!

+ Κάθε Κυριακή ο πατήρ Μιχαήλ, ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού, κάνει έκκληση στους πιστούς προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να τελειώσουν κάποτε οι εργασίες επισκευής του ιστορικού ναού. Μέχρι σήμερα όμως οι προσπάθειές του λίγα έχουν αποδώσει. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει ο Μητροπολίτης; Άλλωστε μητροπολιτικός ναός είναι η Ευαγγελίστρια.


Σχολιάστε εδώ