Επιμένει ο Πασσάς…

Ενώ του έχει διαμηνυθεί αρμοδίως ότι δεν μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος, ο Πάρις Πασσάς, δήμαρχος του Νέου Ψυχικού, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη Νέα Δημοκρατία και αποφασίζει μόνος του, με βάση τη γνωστή εγκύκλιο που στέλνει η Ρηγίλλης σε κάθε προεκλογική περίοδο.

Το αστείο της υποθέσεως φυσικά είναι πως η εγκύκλιος αναφέρει αυτό που αναφέρει κάθε παρόμοια εγκύκλιος τα τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή θα είναι υποψήφιοι κατά κανόνα οι νυν δήμαρχοι. Φυσικά δεν αναφέρει ότι το «κατά κανόνα» και στις τελευταίες εκλογές είχε τις εξαιρέσεις του, καθώς ΅κάποιοι διατελέσαντες δήμαρχοι δεν ήταν και πάλι υποψήφιοι. Την εγκύκλιο αυτή την ερμηνεύει όπως θέλει ο Πάρις Πασσάς, όπως τον κατηγορούν ακόμη και σύμβουλοι του συνδυασμού του, που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους εδώ και καιρό, και δηλώνει… υποψήφιος, ενώ βγάζει και φυλλάδια χωρίς να έχει πάρει το χρίσμα του κόμματος.

Στον εκβιασμό αυτόν η Ρηγίλλης έχει απαντήσει, αφού πριν από δέκα ημέρες σε συνάντηση που είχε μαζί του υψηλόβαθμο στέλεχος της αυτοδιοίκησης από τη Νέα Δημοκρατία, του διαμήνυσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, κάτι που υποκρύπτει ο νυν δήμαρχος και προχωρά σε… συγκεντρώσεις, κοροϊδεύοντας τον λαό του Νέου Ψυχικού…


Σχολιάστε εδώ