Αποστολικά και άλλα

Όπως όλοι οι φτωχοί εργαζόμενοι και άνεργοι νέοι διαθέτουν 1.200 ευρώ κάθε βράδυ για σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, έτσι και πρώην σεμνοταπεινός υπουργάρας έκλεισε για την εγκυμονούσα σύζυγό του σουίτα για μία εβδομάδα ανάπαυσης.

Αυτό δεν είναι υπουργείο Εξωτερικών, αλλά υπουργείο Εσωτερικών Οικογενειακών Υποθέσεων.

Όπως όλα τα παιδιά του κόσμου διορίζονται σε θέση συμβούλου στα υπουργεία των μανάδων τους.

Αυτός ο γενικός μού φαίνεται… ειδικός στον λουλουδοπόλεμο και στο λουλουδοπέταμα. Για ποιον «γαλάζιο» γενικό εκφράζονται έτσι πολλοί στην κυβέρνηση;

Άλλος ένας γενικός που είναι… ειδικός στον λουλουδοπόλεμο θα τινάξει γρήγορα τα ροδοπέταλά του, αφήνοντας κακήν κακώς τη λουλουδιασμένη καρέκλα του.

Υπάρχουν και άλλοι υπουργοί και γενικοί σεμνοταπεινάδες που είναι ειδικοί στον λουλουδοπόλεμο και στο λουλουδοπέταμα.

Δεκατρία χρόνια πέρασαν, αλλά ο γκαντέμης Μητσοτάκης γκαντέμιασε στην κυριολεξία τον Γιώργο Κορωνιά. Ο τελευταίος τού είχε δώσει τότε, ως πρωθυπουργό, το πρώτο κινητό τηλέφωνο της τότε Panafon και ο Μητσοτάκης τού σέρβιρε μετά 13 χρόνια κρύο πιάτο την γκαντεμιά του.

Θα μας πνίξει η μπόχα των χωματερών και θα βάλει και θηλιά στην έτσι κι αλλιώς απογραφόμενη εικονομία μας… Σουφλιά, τ’ ακούς; Αλογοφέσι, τα βλέπεις;

Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, τέλος… Άλλος ένας φίλος του Μητσοτάκη, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, δεν υπάρχει πια. Ο τρόπος θανάτου διερευνάται.

Η Πάτρα σε λίγους μήνες θα έχει τον δικό της Φ(ρ)ούρα-ρχο…

Δυναμικά μπροστά προχωρεί η γραμματέας του Κινήματος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, επισκεπτόμενη κρατικές βιομηχανίες. Με κάμερες ή χωρίς κάμερες η Μαριλίζα δεν χαμπαριάζει από απαγορεύσεις και κάτι τέτοια.

Αγαπητέ Μισέλ Ντε Λιάπη, βάλτε τον ΟΣΕ γρήγορα στις ράγες, γιατί θα σας πατήσει στο τέλος το τρένο, όσο και αν τους μάγκες δεν τους πατούν τα τρένα.

Υπουργό Τουρισμού έχουμε, υπουργείο δεν αποκτήσαμε ακόμη. Τουρίστες τουλάχιστον θα δούμε φέτος; Φάνη, αλήθεια, τι γίνεται;

Μήπως υπήρχε και άλλο κέντρο παρακολουθήσεων εκεί στην Κηφισίας ή στο ΟΑΚΑ;

Αγάπα την ελευθερία σου, είναι το μεγαλύτερο αγαθό στον κόσμο.

Κόντρες για την καταλληλότερη εικονομία. Κόντρες για την ΟΝΕ, κόντρες, κόντρες, κόντρες… Είμαστε ένα απέραντο… κοντράδικο και ο Αλογοφέσις άρχισε τις κλωτσιές δεξιά και αριστερά. Αφήνιασε το άλογο της Οικονομίας και τα έβαλε δικαιολογημένα με τα χάλια της οικονομίας του Σημίτη.

Θυμηθείτε το, θα ξεσπάσει εμφύλιος στη Σερβία μετά τον θάνατο του Μιλόσεβιτς.

Πάψτε να στηρίζετε τα χάλια της οικονομίας του Σημίτη «πράσινοι σύντροφοι». Γι’ αυτό δεν σας καταδίκασε άλλωστε ο λαός; Εσείς γιατί τα ξεχνάτε άραγε;

Ο Αλμούνια δεν είδε το καπέλο, αλλά το φέσι του Αλογοφέσι και μας έδωσε εύσημα για τα εικονομικά μας χάλια.

Βασικά χάσατε, «πράσινοι» σύντροφοι, ο Αλμούνια δεν μας έβαλε καπέλο.

Σκοτώνονται οι «πράσινοι» σύντροφοι στο Μαρούσι. Μπάχαλο η κατάσταση μετά την αποχώρηση Τζανίκου. Πολλοί οι μνηστήρες για τον θώκο του χρίσματος, γιατί για τον δήμο πρέπει να αποκτήσουν λίγη από την «ευστάθεια» του νέου και δυναμικού υποψηφίου Στάθη Ραγκούση.

Στο Μαρούσι, το «πράσινο» αραχνιασμένο τοπικό μαγαζάκι, τσακώνονται οι αφελείς «πράσινοι» σύντροφοι για το ποιος θα χάσει με μεγαλύτερο ποσοστό τον δήμο στη μετα-Τζανίκο εποχή.

Συνήθως τα άλογα παίρνουν κεφάλι στην πολιτική, οι φοράδες μένουν πάντα λίγο πίσω, γιατί είναι ανυπόμονες, ως συνήθως.

Κτημα-το-λόγιο, όχι στα λόγια, ως φαίνεται, αλλά στις τσέπες.
Τσεπολόγιο το θέμα, σύντροφοι.

Άλλο πράγμα ο Κουφοντίνας και άλλο πράγμα η… Κουφαλο-Ντίνα.

Αποξεγράψτε τον Αλογοφέσι.

Αν ισχύει η άποψή σας ότι πάμε για πρόωρες εκλογές, «πράσινοι» σύντροφοι, και αν πάτε καλά, όπως ισχυρίζεστε στον κόσμο, τότε γιατί να πάει σε πρόωρες εκλογές ο Καραμανλής; Αφού θα τις χάσει. Διαλέξτε τι από τα δύο ισχύει και προσγειωθείτε.

ΟδυΣΕΒάχ για τους εργαζομένους ο κύριος των βιομηχάνων.

Οδυσσέα, και εμείς ξέρουμε γαλλικά και δη πεζοδρομίου.

Μεσιέ Οδυσσέα, φερμέ λα μπους…

Άναψαν φανάρια… πράσινα στη Χ. Τρικούπη. Με 0,3% προηγούνται οι «πράσινοι» σύντροφοι σε νέο γκάλοπ. Ας το αναλύσουν σωστά ετούτη τη φορά οι σύντροφοι.

Υψηλοτάτη Ντόρα και Κοντο-λίζα.

Ο κύριος τίποτα -κατά Πάγκαλο- όντως είδε το απόλυτο τίποτα που υπάρχει στον χώρο της Υγείας.

Ν-Εβρο-ση έπαθε η κυβέρνηση από τα νερά του ποταμού. Θα τους πνίξει στο τέλος.

Συγγνώμη, δεν κατάλαβα ως φαίνεται καλά. Λεφτά δεν έχουμε να αγοράσουμε εισιτήρια για τους Ρόλινγκ Στόουνς ή δεν βρίσκουμε εισιτήρια στην τιμή των 280 ευρώ; Τρελαθήκαμε; Και μετά μας φταίει ο ΣΕΒ και ο πρόεδρός του.

Οι Απόκριες πέρασαν, «πράσινοι» σύντροφοι. Βγάλτε επιτέλους τις μάσκες των υπουργών που φοράτε στις μούρες σας.

Δεν έχω ανάγκη από άλλους σωτήρες και από άλλους προσφερόμενους νεοσωτήρες.
Η Ελλάδα σας.

Πάει να ξεΣΑΜΑΡ(Α)ώσει το άλογο ο επίτιμος. Αλλά ως συνήθως λάθος καπούλια χτυπάει Ν-ΤΩΡΑ ο πατερούλης σου.

ΣΕΒ-αστείτε μας, κύριοι.

Ορισμένοι «γαλάζιοι» έχουν πολύ ξερό κεφάλι. Μα πολύ ξεροκέφαλοι.

Τον Αγγέλο(υ) του Καραμανλή άλλοι τον θεωρούν άγγελο και το Λιβανη-ζουν και άλλοι διάολο και τον ξορκίζουν. Όπως και να ‘χει, «πράσινοι» σύντροφοι, επειδή τον γνωρίζω χρόνια πολλά, ο Γιάννης είναι ο πιο πιστός συνεργάτης του πρωθυπουργού, όπως ο κυρ Αντώνης του Ανδρέα. Άνθρωποι για τα δύσκολα, τα πολύ δύσκολα. Αλλά αν νομίζετε ότι με την εμπάθειά σας και την άκομψη πολιτική σας στάση θα ράψετε κοστούμια εξουσίας, χτυπώντας τον Άγγελο, είστε νυχτωμένοι και γρήγορα θα απογοητευτείτε. Ο Αγγέλου είναι ένας έντιμος άνθρωπος, σωστός οικογενειάρχης και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Αφήστε τις απανθρωπιές κατά μέρος, διότι βλάπτουν την εικόνα του σοβαρού και μετριοπαθούς Γιώργου.

Εδώ δεν υπάρχει λογική, και κάποιοι θέλουν να δρούμε συλ-λογικά. Σοφά κωφεύετε «πράσινοι» κορυφαίοι.

Το κλήμα αλλάζει. Προσοχή στους γαϊδάρους μη το φάνε και πάει στράφι. Πάλι

Ε, όχι και από πρόεδρος της ΓΣΕΕ, νομάρχης. Νομίζω ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν ούτε τις προθέσεις του Πολυζωγόπουλου ούτε τον ίδιο. Ο Χρήστος πάντως δεν σκέφτεται τη νομαρχία.

Στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Λευτέρη Τζιόλα φαίνεται πως καταλήγει το ΠΑΣΟΚ για υποψήφιο νομάρχη Θεσσαλονίκης.

Θλίψη και απογοήτευση στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ευτυχώς που ορισμένοι υποψήφιοι μετέφεραν την αγωνία τους για το χρίσμα και ζεστάθηκε το πράγμα.

Εθνική Βεριεστημάρα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ευρηματικοί οι «πράσινοι» σε επιτροπές, δε λέω. Δημιούργησαν μια επιτροπή ΔιαΦΑΜΕ-ιας για να δουν τα πόθεν έσχες των στελεχών τους. Τι τις θέλετε τις επιτροπές, «πράσινοι»; Δείτε το πού έμεναν και πού μένουν, δείτε τις τζιπάρες και θα βγάλετε συμπεράσματα.

Πολύς κόσμος μαζεύεται και αγωνιά στις συγκεντρώσεις του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου της Αριστερής Πρωτοβουλίας. Γιώργο, πρόσεχε τους περίεργους γιατί ψιλοκελαϊδούν όταν βγαίνουν έξω.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία έκανε σωστές και καλές επιλογές για πολλούς δήμους της Αττικής, στην επιτροπή που συμμετείχε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Για να αλλάξουνε τον κόσμο παλεύουν οι «πράσινοι» σύντροφοι. Δεν κοιτάζουν να αλλάξουν πρώτα τα μούτρα τους και μετά να αλλάξουν τον κόσμο…

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ