Ατραξιόν… κοτόπουλου στην Αριστοτέλους

«Δώσε και μένα, μπάρμπα», φώναζαν τα πλήθη με αποτέλεσμα οι 5.000 μερίδες να «κάνουν φτερά», για να καταλήξουν στα στομάχια των φοβισμένων -κατά τα άλλα- Θεσσαλονικιών.

Ο πρώτος που έφαγε δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που είχε άλλωστε και την ιδέα αυτού του χάπενινγκ, να στηθεί δηλαδή μπάρμπεκιου στην καρδιά της πόλης και να προσφέρονται ψημένες μερίδες κοτόπουλου στους περαστικούς.

Οι φουκαράδες οι πτηνοτρόφοι, που βλέπουν τις πολύχρονες προσπάθειές τους να πηγαίνουν στράφι εξαιτίας του πανικού που καλλιεργήθηκε στους πολίτες από τη γρίπη των πτηνών, είδαν με χαρά -και κρυφή ελπίδα- τις ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για να γευτεί το έδεσμα. Ήταν ένα αισιόδοξο σημάδι, όπως είπαν, ευελπιστώντας η πρωτοβουλία τους αυτή να δώσει ώθηση στις πωλήσεις τους.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απήχηση της πρωτοβουλίας του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία «με την μπουκιά στο στόμα», δηλώνοντας: «Στέλνουμε το μήνυμα σε κάθε έλληνα πολίτη πως μπορεί να καταναλώσει άφοβα τα προϊόντα που προέρχονται από τα ελληνικά οργανωμένα πτηνοτροφεία».


Σχολιάστε εδώ