Αναβολές και επιμονές

Η συνεδρίαση ωστόσο αναβλήθηκε, καθώς την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ορίστηκε η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή για την ανεργία, που υποχρέωσε τους βουλευτές να κατεβούν στην Αθήνα (και τους Αλέκο Παπαδόπουλο και Πέτρο Ευθυμίου να αδυνατούν να ανεβούν στην πόλη).
Η συζήτηση στη Βουλή προκάλεσε μεγάλο δίλημμα στον Γιάννη Μαγκριώτη, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας είχε προγραμματίσει ανοιχτή εκδήλωση και πολιτική ομιλία του στην αίθουσα της Αποθήκης Α στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το ζύγισε από εδώ, το ζύγισε από εκεί ο Γιάννης και τελικά αποφάσισε να απουσιάσει από τη Βουλή και να μη ματαιώσει την εκδήλωσή του.

Αποζημιώθηκε για την απόφασή του από την προσέλευση του κόσμου, που ήταν πράγματι αθρόα, με αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά η αίθουσα και να μείνουν αρκετές δεκάδες εκτός νυμφώνος.

• Θύμα της έκτακτης προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή έπεσε και το προγραμματισμένο για το ίδιο βράδυ κομματικό δημοτικό συμβούλιο στις Συκιές, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η νέα υποψηφιότητα του Σίμου Δανιηλίδη. Αιτία της αναβολής η απουσία της επιφορτισμένης να παρακολουθεί τη διαδικασία Χρύσας Αράπογλου που… «πήγε Βουλή». Έτσι, η εν λόγω συνεδρίαση έγινε την περασμένη Πέμπτη, οπότε όλα κύλησαν για τον Σίμο σύμφωνα με τις προβλέψεις του.


Σχολιάστε εδώ