Σύσκεψη των φίλων του Άκη

Για τη νομαρχία αποφάσισαν να «παίξουν» το όνομα του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Νίκου Γιαννόπουλου (επίλεκτο μέλος της ομάδας), προκειμένου να του προσδώσουν αναγνωρισιμότητα.

Οι παριστάμενοι επικεφαλής του Περιφερειακού Νίκος Κριθαρίδης και της Νομαρχιακής Δημήτρης Τσαβδαρίδης παρουσίασαν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, το προφίλ και το πού κινείται ο κάθε ενδιαφερόμενος για το χρίσμα.

Η εύκολη απόφαση των «Ακικών» ήταν να υποστηριχθούν οι σημερινοί δήμαρχοι που διεκδικούν την επανεκλογή τους (Δανιηλίδης, Οικονομίδης, Λαδόπουλος, Σερβετάς), ενώ διαφορετικές προτάσεις ακούστηκαν για τους άλλους δήμους, όπου υπάρχουν «γαλάζιοι» δήμαρχοι (Θοδωρίδης στην Πολίχνη, Πετρίδης στον Εύοσμο, Παπαδόπουλος στην Σταυρούπολη).

Προκειμένου μάλιστα να υπάρξει αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλοδοξιών των υποψηφίων αποφασίσθηκε η λειτουργία επιτροπής υπό τον Νίκο Γιαννόπουλο, η οποία θα εισηγηθεί προτάσεις για κάθε δήμο ξεχωριστά (για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα υποστηριχθούν από την ομάδα).


Σχολιάστε εδώ