Η επιστροφή του Σάββα

Τη σιγουριά του για την επιστροφή του στην κυβέρνηση, από την οποία «έφυγε νύχτα» μετά την αποκάλυψη της ιστορίας της μεταγραφής του φοιτητή γιου του, εξέπεμπε ο Σάββας Τσιτουρίδης, μιλώντας στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της «γαλάζιας» παράταξης των μηχανικών που δραστηριοποιούνται στο τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

«Η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών είναι ζοφερή, σκοτεινή και πρωτόγνωρη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που την έφερε στη δημοσιότητα», τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας πως «η Νέα Δημοκρατία έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και τη Βουλή και η αλήθεια θα λάμψει».

Ως αυριανός υπουργός -μάλλον στη θέση του «κόκκινου Πάνου» στο Απασχόλησης, αν κρίνω από τις φήμες που τον συνοδεύουν- δεν παρέλειψε να… αντιπολιτευτεί την αντιπολίτευση, καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποκηρύξει δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματός του, όπως του κ. Πάγκαλου, που προχώρησαν σε θεσμικές και προσωπικές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της. «Όσο ο κύριος Παπανδρέου αποφεύγει να αποδοκιμάσει τις συμπεριφορές των στελεχών που επιτίθενται στη Δικαιοσύνη είναι υπόλογος», επισήμανε ο Σ. Τσιτουρίδης.

Άντε, καλή επάνοδο στα «σαλόνια» και καλή επιτυχία στο έργο του.


Σχολιάστε εδώ