Η εκδίκηση Μπακατσέλου

Την εκδίκησή του από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο επιχειρεί να πάρει ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Δημήτρης Μπακατσέλος μετά το «ναυάγιο» της πρότασής του για την κατασκευή εκθεσιακού-εμπορικού κέντρου με αντιπαροχή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα 180 στρέμματα της σημερινής ΔΕΘ. Στο πλαίσιο αυτό διακινεί βίντεο με μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις του δημάρχου, που έγιναν αμέσως μετά την παρουσίαση της πρότασης Καλατράβα, στις οποίες ο Παπαγεωργόπουλος δείχνει το ενδιαφέρον του για το σχέδιο και τη συμφωνία του στην αξιοποίηση των χώρων της ΔΕΘ.

Την «πάσα» του Μπακατσέλου πήρε ο Γιάννης Μαγκριώτης, που με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι «κυβερνητικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν καταγγελθεί τόσο για τη μυστική μεθόδευση όσο και για την ουσία της πρότασης», ενώ αναφέρεται στο βίντεο που αποκάλυψε ο Μπακατσέλος και το οποίο είχε τραβηχτεί στη διάρκεια της μυστικής σύσκεψης με κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Παπαγεωργόπουλο πως, ενώ αρχικά συμφωνούσε με το σχέδιο, ακολούθως και αφού «είδε τη δυσφορία και την αντίθεση των Θεσσαλονικέων, άλλαξε θέση και εναντιώθηκε σε αυτό».

«Έτος εκλογών το 2006 και επειδή τώρα δεν μπορεί να καταγγείλει την κυβέρνηση του κόμματός του, τα γύρισε και καταγγέλλει τη ΔΕΘ», προσθέτει ο κ. Μαγκριώτης σχολιάζοντας σκωπτικά: «Σχέδιο της κυβέρνησης είναι, κύριε δήμαρχε, μην κλείνετε τα μάτια στην αλήθεια».


Σχολιάστε εδώ