Παίζουν την κολοκυθιά οι ΠΑΣΟΚοι

Η αναφορά του Γιώργου Ανωμερίτη «αν αληθεύει πως τα δύο τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ έχουν να συγκληθούν πολύ καιρό, υπάρχει θέμα καταστατικής λειτουργίας» (προβλέπεται συνεδρίαση κάθε δύο εβδομάδες, ενώ η ΝΕ έχει να συνεδριάσει δυόμισι μήνες και η ΠΕ τρεις) τρόμαξε τους «δύο» που συγκάλεσαν τις συνεδριάσεις για την προηγούμενη Δευτέρα ο πρώτος και την Τετάρτη ο δεύτερος.

Ο Τσαβδαρίδης όμως θα σκέφτηκε, γιατί να συγκληθεί πρώτη η Νομαρχιακή και να ακούσει αυτός την κριτική από τα μέλη της και να μην αφήσει να εκτονωθεί το κλίμα στη συνεδρίαση της Περιφερειακής; Έτσι, την τελευταία στιγμή ανέβαλε τη συνεδρίαση για το Σάββατο.

Και ο Κριθαρίδης ωστόσο βρήκε στη βαρυχειμωνιά την αφορμή που έψαχνε για να αναβάλει τη συνεδρίαση του Περιφερειακού ορίζοντάς την για το πρωί της Κυριακής (σήμερα).

Λίγες ώρες μετά τα μέλη της Νομαρχιακής ενημερώνονταν ότι η συνεδρίασή τους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (αύριο). Εννοείται πως ακολούθως ο Κριθαρίδης επικαλέστηκε τη σημερινή συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και μετέφερε τη συνεδρίαση της Περιφερειακής για την Τετάρτη.

Ούτε την κολοκυθιά να έπαιζαν!


Σχολιάστε εδώ