Πάλι στα μέρη μας ο Καρατζαφέρης

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη ο μητροπολίτης Άνθιμος απάντησε: «Δεν αναμειγνύομαι στα κομματικά».

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Νίκος Τσιαρτσιώνης, τόνισε ότι «η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που να την υπηρετούν με συνέπεια και συνέχεια. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, σημείωσε ότι «η Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτή πόλη».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, είπε ότι «μια υποψηφιότητα Καρατζαφέρη αποτελεί ενίσχυση του συντηρητικού καθεστώτος στη Θεσσαλονίκη, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πρόκληση για τις δημοκρατικές, τις προοδευτικές, τις αριστερές δυνάμεις να πάνε με κοινή υποψηφιότητα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών».

«Θερμό φθινόπωρο στους κόλπους της Δεξιάς και τον θερμοστάτη θα τον κρατάει η Εκκλησία» προέβλεψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μαγκριώτης, ενώ τόνισε πως «η Θεσσαλονίκη και οι πολίτες της έχουν ανάγκη από άλλες επιλογές, που θα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την εξωστρέφεια της πόλης».

Την ευχή να είναι παρών και του χρόνου, τα Φώτα, στη Θεσσαλονίκη ως αντιπολίτευση έδωσε στον Γ. Καρατζαφέρη ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Σχολιάστε εδώ