Ο πολυθεσίτης που έγινε ευεργέτης…

Αναφέρομαι φυσικά στον Θέμη Καρτσιώτη που εισπράττει έναν πολύ καλό μισθό ως διευθύνων σύμβουλος της HELEXPO και ταυτόχρονα έναν απλώς καλό μισθό ως διευθυντής της ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης.

Τώρα, προεκλογική περίοδος γαρ και προκειμένου να μην κάνει κακό στον κουμπάρο του δήμαρχο, υποχρεώθηκε να αρκεστεί στον πολύ καλό μισθό της HELEXPO, χαρίζοντας τον άλλον στα… ορφανά.

Εννοείται πως η «προσφορά» του δεν θα έχει αναδρομική ισχύ, αλλά θα ισχύσει από τώρα και στο εξής.

Μάλιστα ο κουμπάρος του δημάρχου εξέδωσε και επίσημη επιστολή για «τη μεγάλη προσφορά του», ως πραγματικά μεγάλος ευεργέτης του δημοτικού βρεφοκομείου.
Στην επιστολή του αναφέρει (την καταχωρίζω ολόκληρη, έτσι, για να υπάρχει ως παράδειγμα σεμνότητας και ταπεινότητας):

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, σας ευχαριστώ θερμά, εσάς και τα μέλη του ΔΣ, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε από το 1999, ως στελέχους της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης. Η πρόσφατη απόφαση του ΔΣ, μετά από σχετική απόφαση του ΑΣΕΠ, για τη μετατροπή των πέντε ετησίως ανανεούμενων συμβάσεων μίσθωσης έργου σε σύμβαση αορίστου χρόνου, με την ψήφο της πλειοψηφίας των μελών και την εκτίμηση του συνόλου αυτών, με τιμά και με γεμίζει αίσθημα ευθύνης για να εργαστώ ακόμη πιο εντατικά για τους στόχους της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης.

»Όπως γνωρίζετε από τον Ιούνιο του 2004, εκτελώ χρέη διευθύνοντος συμβούλου στη HELEXPO ΑΕ και αμείβομαι, όπως και οι προκάτοχοί μου, ως μέλος του ΔΣ με αυξημένες αρμοδιότητες και όχι ως συμβασιούχος ορισμένου χρόνου ή έργου με σχέση εξηρτημένης ή μη απασχόλησης αντίστοιχα.

»Αν και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υφίσταται κανένα νομικό ούτε και ουσιαστικό πρόβλημα με τη θέση που κατείχα και κατέχω στην ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης, δεδομένου του ότι αυτή αφορά συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ωστόσο, προκειμένου η συγκεκριμένη σχέση μου με τη HELEXPO ΑΕ να μη δημιουργήσει το οποιοδήποτε πολιτικό ή επικοινωνιακό ζήτημα, σας παρακαλώ από σήμερα και μέχρι νεωτέρας να κατατίθεται ο μισθός μου στον λογαριασμό της τράπεζας του μοναδικού δημοτικού βρεφοκομείου στην Ελλάδα ʽʽΆγιος Στυλιανός”, ως συμβολή στη φροντίδα και περίθαλψη των βρεφών που φιλοξενεί και γενικότερα στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ τα τελευταία δέκα χρόνια. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσω να προσφέρω ακόμη πιο εντατικά τις υπηρεσίες μου στην ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης από τη θέση που μου εμπιστευθήκατε».

Λέτε να έχουμε και απάντηση του Παπαγεωργόπουλου που να τον ευχαριστεί και να τον αναγορεύει σε μέγα ευεργέτη του δήμου;


Σχολιάστε εδώ