Η αντεπίθεση του Βασίλη

Οι συνεργάτες του δημάρχου υποστηρίζουν πως ο Παπαγεωργόπουλος «κοιτάζει μπροστά» και αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι πώς θα προχωρήσει στη ριζική ανανέωση της δημοτικής του ομάδας και στην αποστράτευση όσων -ή των περισσότερων- βρίσκονται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου από την εποχή του Κοσμόπουλου ή ακόμη και από αυτήν του Κούβελα.

Με αυτόν τον τρόπο λένε ότι θα προσπαθήσει να απαντήσει στις κατηγορίες του Καρατζαφέρη (και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης) πως η παράταξή του διοικεί τον δήμο για είκοσι χρόνια και ήρθε ο καιρός να αφήσει τη θέση της σε φρέσκους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες. Πληροφορούμαι, λοιπόν, πως ο Παπαγεωργόπουλος προσανατολίζεται σε απομάκρυνση πλέον των δέκα σημερινών δημοτικών του συμβούλων (Ασπασίδης, Ιωαννίδης, Ακριτίδης κ.ά.), ως ένδειξη ανανέωσης του συνδυασμού του, και συμπερίληψη σε αυτόν γνωστών προσώπων από τον χώρο των μίντια και της πολιτικής (επώνυμων δημοσιογράφων-παρουσιαστών εκπομπών, καθώς και γόνων πολιτικών οικογενειών της πόλης).

Μάλιστα μαθαίνω ότι οι προθέσεις του αυτές για ριζική ανανέωση θα διαφανούν την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για αλλαγές στις επτά αντιδημαρχίες του δήμου. Στους διαδρόμους του Καραβάν Σαράι ακούγονται τριγμοί, κλαυθμοί και οδυρμοί, καθώς φέρονται προς αντικατάσταση πέντε από τους επτά αντιδημάρχους. (παραμένουν μόνον οι Βαγγέλης Δημητρίου και Νίκος Ταχιάος).
Στους ανερχόμενους που θα αναλάβουν καθήκοντα περιλαμβάνονται τα ονόματα του Βασίλη Γάκη, του Σάκη Παπαδόπουλου, του Καζατζίδη και του Αντώνη Γυφτόπουλου.

Τέλος, για τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής εταιρείας πληροφόρησης, μετά την προώθηση του Γάκη στην αντιδημαρχία Πολιτισμού ή σε αυτήν των Οικονομικών, ακούγεται το όνομα του Σταμάτη Καραμανλή.


Σχολιάστε εδώ