Κάλυψη στον Παπαμιμίκο για τις ΜΚΟ

Αφού κατάφερε να πείσει τον Μεϊμαράκη πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν ιδιοποιήθηκαν τα λεφτά που πήραν με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που δημιούργησαν, αλλά τα χρησιμοποίησαν είτε «για κοινωφελείς σκοπούς» είτε για το «καλό της παράταξης», ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε στο «στόχαστρο» δημοσιευμάτων για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ΜΚΟ με τίτλο ΟΝΝΕΔ) εξασφάλισε την κάλυψή του από την κομματική ηγεσία. Οι Ρουσόπουλος, Μεϊμαράκης και Τζαμτζής παρείχαν απόλυτη κάλυψη στον -και ιδρυτή μη κυβερνητικών οργανώσεων- Παπαμιμίκο, ενώ ακολούθησε και ο Βάκης, ο οποίος τηρούσε στάση αναμονής.
Την πλέον υποστηρικτική δήλωση υπέρ του Παπαμιμίκου την έκανε όμως ο νομάρχης (θεωρεί τον πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ δικό του παιδί), που είπε χαρακτηριστικά: «Όποιος έχει έστω και μία υπόνοια, η Δικαιοσύνη είναι εκεί, περιμένει. Πρέπει να αντιληφθούν όμως κάποιοι πολέμιοι της ΟΝΝΕΔ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Περιχαρής ο Παπαμιμίκος μετά την κάλυψη που εξασφάλισε, περιφερόταν στα γραφεία του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ, δηλώνοντας πως «τώρα θα εξηγηθεί με τον πρόεδρο της οργάνωσης, τον Παπανικολάου», τον οποίο θεωρεί υποβολέα των εις βάρος του δημοσιευμάτων. Καλά ξεμπερδέματα.


Σχολιάστε εδώ