Κάνει πλάκα στους «πράσινους» ο Γιώτης

Διευκρίνισε, πάντως, πως περιμένει να επιλεγεί ο αντίπαλός του για να τον κερδίσει στις εκλογές.

Αυτά είπε μεταξύ τυρού και αχλαδίου ο Γιώτης στο μεζεδοπωλείο «Kiss Fish» (κάτι σαν το… φιλί του ψαριού), όπου παρέθεσε τραπέζι στους δημοσιογράφους, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την προεκλογική του εκστρατεία.

Κατά τα άλλα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης:

• Μίλησε με καλά λόγια για τον δήμαρχο της πόλης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, στέλνοντας προφανώς το μήνυμα στο Καραβάν Σαράι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές και τη γνωστή προσωπική τους αντιπάθεια και να συνεργαστούν για το καλό τους.

• Επανέλαβε την απογοήτευσή του για τους Γιώργο Σουφλιά και Μαριέττα Γιαννάκου που «δεν έδωσαν στη Θεσσαλονίκη αυτό που χρειάζεται και δικαιούται».

• Σημείωσε πως «ο θεσσαλονικιός πρωθυπουργός» είναι η ελπίδα των Θεσσαλονικέων και το μεγάλο κεφάλαιο της πόλης και του νομού στις διεκδικήσεις προς το κράτος των Αθηνών.

• Είπε πως συμφωνεί με αυτά που λέει ο Γιώργος Παπανδρέου για την ανανέωση, γι’ αυτό και θα τα εφαρμόσει στη διοίκηση της νομαρχίας (προβλέπονται δηλαδή σαρωτικές αλλαγές στις καρέκλες και τα οφίκια των συνεργατών του. Λέτε να «αναδομήσει» και τον αδελφό του;)

Πάντως, ο Γιώτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος στους δημοσιογράφους, εξηγώντας τους πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι επέστρεψε από την Αθήνα (όπου βρισκόταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα) ικανοποιημένος από τις υποσχέσεις που πήρε από τους υπουργούς για προώθηση θεμάτων της πόλης. Συγκεκριμένες ανακοινώσεις δεν έκανε, αφήνοντας τα «καλά νέα» να τα βγάλει στον αέρα στις δυσκολότερες ημέρες που θα έρθουν…


Σχολιάστε εδώ