ψιλά γράμματα

** Στα 4 εκατ. ευρώ εκτιμώνται οι ετήσιοι τόκοι προς την τράπεζα για νεόκοπο μέτοχο οργανισμού. Μεγάλο άγχος…

** Και οι άλλοι πάλι μπαίνουν, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι χορηγοί και οι φίλοι.

** Δεν θα γίνει το εστιατόριο του αντιπροέδρου, διότι το κλίμα είναι νοσηρό και κανείς δεν θα ήθελε να αναζητήσει τους εταίρους της προσπάθειας.

** Μήπως για να μην υπάρξει σύνδεση με αλυσίδα καταστημάτων;

** Ξεκίνησε και η μετάδοση του τρέιλερ της Δήμητρας Παπαδοπούλου για την εκπομπή της, παραγωγής της γνωστής εταιρείας. Μια πληροφορία πως τροποποιήθηκε η σύμβαση της ΕΡΤ με τη δημιουργό εξαιτίας άλλου προγράμματος, σε ανταγωνιστικό κανάλι, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

** Κι άλλος τηλεοπτικός αστέρας, αντίστοιχου επιπέδου του Ν. Ευαγγελάτου, λέγεται πως προετοιμάζεται για μετεγγραφή στο «Βήμα».

** Αντιθέτως, στην «Καθημερινή» οι προτάσεις που έρχονται αφορούν κυρίως πρόσωπα του ΔΟΛ. Προς το παρόν απορρίπτονται.

** Μόνο η Mediatel παρείχε υπηρεσίες στον Β. Χρηστίδη. Μήπως ήταν και καμία άλλη, εξίσου γνωστή; Δεν πιστεύουμε να θέλει κανείς να αποσιωπήσει ειδήσεις.

** Αποκαλυπτικό το αφιέρωμα του «Άρδην» για τις επιδοτήσεις των διανοούμενων την περίοδο της δικτατορίας από το Ίδρυμα Φορντ. Κανονικά θα έπρεπε να προκαλέσει τριγμούς. Γιατί άραγε δεν αναλαμβάνει ένας εκδότης να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το «Cultural Cold War» («Ο πολιτιστικός Ψυχρός Πόλεμος») της Φράνσις Στόνορ Σάουντερς (Λονδίνο, Granta Books, 2001);

** Την Πέμπτη, από τη Δευτέρα, μετακινήθηκε η διανομή της δωρεάν εφημερίδα «Πολίτης», που κυκλοφορεί από την «Αλληλεγγύη».

** Τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ το «Ποντίκι» σε μπαρ του Γκαζιού γιορτάζει την «αρχή μιας νέας περιόδου»

** Περισσότερα για το «φαινόμενο» του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάκτος με κείμενα των Θ. Παπανικολάου, Σ. Βούλτεψη, Σ. Καργάκου, Β. Φίλια, Κ. Διακογιάννη, Λ. Χριστάκη, Α. Ρουμελιώτη, Θ. Αναστασιάδη κ.ά.

** «Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» είναι ο τίτλος του νέου οδηγού πολιτικής επικοινωνίας του Θανάση Παπαμιχαήλ. Παραγγελίες και στην Direction

** Το νέο τεύχος του ανεξάρτητου σοσιαλιστικού περιοδικού «Monthly Review» είναι στα βιβλιοπωλεία.


Σχολιάστε εδώ