Ψιλά γράμματα

** Στην πρωινή ζώνη του Σκάι και η Αριστέα Μπουγάτσου μαζί με τον Χάρη Μπότσαρη.

** Ο Βασίλης Μπόνιος εδώ και λίγο καιρό ανέλαβε τη διεύθυνση της κυριακάτικης «Εspresso». Αρχισυντάκτες οι Χ. Βλαχογιάννης και Κ. Αγγελόπουλος.

** Η Παρασκευή Τατούλη εμφανίζεται στο γραφείο Τύπου της Έκθεσης Κειμηλίων για τον Τιτανικό, την οποία εγκαινίασε ο υφυπουργός Πέτρος Τατούλης.

** Αληθεύει πως στενός συνεργάτης του Αδάμ Ρεγκούζα εμφανίζεται στη λίστα των δημοσιογράφων του Planet που παρουσιάστηκε στο ΕΣΡ; Ο σταθμός πήρε την έγκριση για να λειτουργήσει ως ενημερωτικός υπό τον Πολυχρονίου με τη συμμετοχή Παύλοβιτς;

** Ο Κώστας Τσαρούχας και Αντώνης Καρακούσης απολάμβαναν τον καφέ τους, το μεσημέρι της Τρίτης στου «Jimmy’s». ** Πιστή στη διανομή χρημάτων, η διοίκηση της ΕΡΤ δίνει το διευθυντικό δικαίωμα και στους αναπληρωτές διευθυντές. Όχι σε όλους βέβαια.

** Θα επανακυκλοφορήσει το λογοτεχνικό περιοδικό «Διαβάζω» με διευθυντή τον Γιάννη Μπασκόζο.

** Αυτόματα ανανεώνει ο ΔΟΛ τις συνδρομές στο «National Geographic».

Αν διαφωνείς, πρέπει να στείλεις επιστολή. Δύσκολη εποχή για τους μεγάλους οργανισμούς… Πάντως, πληροφορίες για το «National Geographic» μπορεί κανείς να βρει πλέον και στο i-mode της Cosmote.

** Υποτίθεται πως το ένα συγκρότημα συγκρούεται με το άλλο. Όμως ο διευθυντής του ενός πήρε τον άλλό για να αποσύρει μια δυσμενή είδηση. Αληθεύει; Έτσι άραγε θα κερδίσουν αναγνώστες;

** Πάρτι είχε κανονίσει για το βράδυ του Σαββάτου χθες η Κρίστυ Τσολακάκη, στον «Τηλέμαχο», στο Μαρούσι. Πολλοί περίμεναν πως θα ήταν και η ηγεσία του Alpha. Γενικώς πολλά από τα σχέδια του Alpha αναλύονται τα βράδια στον συγκεκριμένο χώρο.

** Στα περίπτερα και η «Γαλέρα» με συντονιστή τον Γ. Καλαϊτζή και την «εθνική των ελλήνων σκιτσογράφων».

** Το δεύτερο αριθμητικά και το υπ’ αριθμόν 1 ουσιαστικά «τεύχος» του Hridanos.gr -του πρώτου πολιτιστικού e-περιοδικού- βρίσκεται ήδη στο Διαδίκτυο.

** Ρεκόρ κυκλοφορίας για το τεύχος Σεπτεμβρίου με 131.900 φύλλα διαφημίζει το «Cosmopolitan».

** Ρεπορτάζ στα «Νέα Σαββατοκύριακο» υπέγραψε ο Σ. Θεοδωράκης. Την υπογραφή του κάτω από το κύριο άρθρο των «Νέων» έβαλε ο Π. Καψής.

** Συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, όπως είχαμε γράψει

** Ο ένας δέρνει, ο άλλος χαφιεδίζει και εκβιάζει. Ένα απίστευτο δίδυμο. Σε λίγο καιρό θα κάνουν και παραστάσεις με τίτλο «Ο Καλός και ο Κακός Μπάτσος». Με το αζημίωτο φυσικά και την «εγγύηση» του ελληνικού Δημοσίου.

** Η Φώφη Λυμπεροπούλου από την ΕΡΤ και τον Flash αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση του Alpha 98,9 στη θέση της Ιφ. Πανέτσου.

** Πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ. Καμαρινόπουλο και στα μέλη της ένωσης για την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε μια δύσκολη στιγμή.


Σχολιάστε εδώ