Αποστολικά και.. άλλα

= Το μήνυμα του ΒαρδΑΡΗ κάποιοι στη ΝΔ πρέπει να το πήραν σοβαρά υπ’ όψιν τους. Η πολυ-ζωή που κάνουν ορισμένοι βουλευτές κολλητοί, δεν θα συνεχιστεί για πολύ αν δεν βάλουν μυαλό.

= Όσοι πάρουν δώρο από τον Καραμανλή ένα σαπούνι REXONA είναι για να τους θυμίσει ότι κάποιος τους μιλάει για αυτό και οι υπουργάρες θα καταλάβουν. Διότι, ως γνωστόν, γίνεται από λαδάκι και ΑΡΩΜΑΤΑ το γνωστό σαπούνι… Και δεν ξεπλένει τα πάντα.

= Τα ‘ψαλαν χοντρά στον Νικήτα Κακλαμάνη οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες αδελφοί νοσοκόμοι και αδελφές νοσοκόμες… Τον σταύρωσαν τον Νικήτα με εκατοντάδες σταυρούς.

= Από πότε κύριε ψευτο-Ναπολέοντα της οικονομίας μας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να παίρνει την άδειά σου για να πηγαίνει διακοπές; Μήπως σου ζήτησε δανεικά ή μήπως η αλαζονεία σου σε έχει ξεπεράσει και πρέπει να του υποδεικνύεις τον τόπο όπου πρέπει να κάνει διακοπές; Ξεκρέμασε το φέσι γιατί γρήγορα θα πέσει.

= Ποιος υπουργός είναι ο γκαρντα-ρόμπας της κυβέρνησης;

= Ο βοηθός διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σγουρίδη.

= Σε ποιον υπουργάρα λένε: «Πώς πάει η γκαρνταρόμπα της διαπλοκής με το φέσι σου».

= Αγαπητέ υπουργάρα μου, η ρέγκα κάνει καλό στο μυαλό, όταν βεβαίως έχεις. Άμα δεν διαθέτεις, όσους τόνους και να φας, δεν γίνεται τίποτα.

= Κοντός ψαλμός αλληλούια και για τους Αγίους Αναργύρους. Η ταμπακέρα λένε οι πληροφορίες μου -και είναι εγκυρότατες, από τον πρόεδρο και βάλε- είναι η Νίκη Ταμπακίδη.

= Ο ΝαπολεοΣκούφης δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι η εικονομία μας πάει πορεία με φώτα ομίχλης.

= Κατά κύματα έρχονται οι μεταρρυθμίσεις όπως κατά κύματα ερχόταν και ο εκσυγχρονισμός του Σημίτη. Όλα όμως πνίγηκαν στη θάλασσα του λαού που του άλλαξε τα φώτα.

= Ο Σουφλιάς όχι μόνο δεν ακούει, αλλά δεν βλέπει κιόλας. Είναι ο μόνος που βλέπει έργα να εξελίσσονται.

= Πού να βρει χρήμα η «γαλάζια» κυβέρνηση να δώσει για το επίδομα στους φτωχούς και μη έχοντες. Αφού οι σατανικοί εγκέφαλοι της Ρηγίλλης και του Μαξίμου έδωσαν όλο το πακέτο στον Στέφανο Μάνο για να ανάβει φωτιές με πετρέλαιο στο ΠΑΣΟΚ. Δικαιώνοντας τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, ο οποίος ζητάει την αποπομπή του και την πολιτική του καταδίκη.

= Μόνος ο Γιώργος για τον Μάνο…

= Μάζωξη των κοινωνιστών βουλευτών της ΝΔ και έντονος προβληματισμός τους για την πορεία της κυβέρνησης και το σκληρό πρόσωπο που έδειξε ο Καραμανλής στη ΔΕΘ. Έχουν στα χέρια το πετρέλαιο και είναι έτοιμοι για όλα – με την πρώτη ευκαιρία να ανάψουν φωτιές στην κυβέρνηση.

= Δεν ξεμπερδεύτηκαν οι σχέσεις Σημίτη-Γιώργου, αλλά μάλλον πολυμπερδεύτηκαν. Άλλωστε και ο τίτλος της γνωστής ταβέρνας είναι σημαδιακός για όσους γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα πράγματα.

= Μου φαίνεται ότι τα βρήκε ο Γιώργος με τον Καραμανλή για τα θέματα παιδείας και για την αναθεώρηση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η Μαρία θα φάει ένα ψιλοαδειασματάκι.

= Πάει και ο Μάκης, είπε τον ύμνο στην εργένικη ελευθερία του και παντρεύτηκε. Να είστε ευτυχισμένοι Μάκη μου και… Τριανταφυλλοστρωμένοι οι δρόμοι σας και το Τριανταφυλλόπουλο που έρχεται να είναι γερό και δυνατό για τα δύσκολα…

= Όποιος και αν έριξε πρώτος την πιστολιά στο μπαρούτι, η πράξη αυτοθυσίας των Κρητικών έχει αξία και όχι ο ένας, αγαπητοί πατριώτες.

= Ολυμπιακή Αεροπορ(δ)ία… Τη χέσανε την υπόθεση οι «γαλάζιοι».

= Εδώ βέβαια που τα λέμε, το χάλι για την Ολυμπιακή ξεκίνησε όταν κάποιος υπουργάρας του Σημίτη, ονόματι Τάσος Μαντέλης, έκανε την ίδια «πατάτα» που έκανε και ο Αλογοσκούφης με την απογραφή…

= Ποιος υπουργός λέει ότι τα μαντάτα για την Ολυμπιακή δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έρχονται για την… εικονομία μας;
Ιούδας

= Είναι τουλάχιστον απρέπεια η άποψη της «γαλάζιας» κυβέρνησης ότι το να δοθεί το επίδομα θέρμανσης, το οποίο ζητούν οι φορείς, είναι λαϊκισμός. Το να ψοφά κάποιος γεράκος από το κρύο εξαιτίας της πολιτικής σας, τι διάολο είναι; Μπορείτε τουλάχιστον να το χαρακτηρίσετε;
Ιούδας

= Εσείς, κύριε Αλογοσκούφη και κύριε Μπασιάκο, πού κάνατε διακοπές;
Ιωάννης

= Σε ποιο υπουργείο κάνει κουμάντο η Μαρία;
Πέτρος

= Δηλαδή, «γαλάζιοι» σύντροφοι, είμαστε κατεστημένο εμείς οι εργαζόμενοι και δεν το ξέρουμε, καθότι μόνο εμάς θίγει η πολιτική του κυρίου Αλογο-φέσι.

= Τα πολιτιστικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης ανακάλυψαν στη ΔΕΘ οι… σεμνοταπεινάδες.
Ιωάννης

= Ποιος είναι ο Γιαγιά Πουρ(ο)έ της πολιτικής μας; Πόσα λίφτινγκ έχει κάνει; Υπάρχει βέβαια και η αντίστοιχη Γιαγιά Πουρ(ο)έ…

= Ωραίο το κόλπο της «γαλάζιας» κυβέρνησης με το επίδομα πετρελαίου. Σου λέει, ακολουθώ τόσο σκληρή αντιλαϊκή πολιτική που οι εργαζόμενοι θα είναι κάθε μέρα στους δρόμους, άρα θα ζεσταίνονται από μόνοι τους. Οπότε τι το θέλω το επίδομα πετρελαίου;

= Μ. Λιάπης: Δεν πετάμε κανέναν εργαζόμενο στον δρόμο. Θα τους αφήσουμε όλους στους πέντε δρόμους, όχι σε έναν, όπως έκανε το ανάλγητο ΠΑΣΟΚ.

= Ο Μάνος είναι μόνος, «γαλάζιοι» σύντροφοι. Μην κάνετε λάθος, είναι και δικό σας λάθος η περίπτωσή του.

= Για κείνες τις κατεστραμμένες πινακίδες στο λιμάνι της Ραφήνας, που φέρουν το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν νοιάστηκε κανένας «πράσινος» σύντροφος ούτε «γαλάζιος» κυβερνοϋπουργάρας. Ούτε βέβαια ο πρωθυπουργός που είναι μαθητής του Ανδρέα. Να ‘ναι καλά η Τόνια που έκανε ερώτηση στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα. Να δούμε τι θα πει ο… Θαλασσογιάννης.
Ιούδας

= Με τα ψίχουλα που δίνει η «γαλάζια» κυβέρνηση, το φιλοδώρημα έχασε και την έννοιά του και την αξία του.

= Ο σεισμός στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε γιατί η Θεσσαλονίκη αγανάκτησε με τα έργα που ΔΕΘ…α γίνουν, αλλά επειδή ανεβαίνουν οι «πράσινοι» και θέλει να τους ταρακουνήσει μπας και ξυπνήσουν.
Πρωτόκλητος

= Ηλίου φαεινότερον ότι στον δήμο Ιλίου θα είναι υποψήφιος στη θέση του Βασίλη Κουκουβίνου, από μεριάς ΠΑΣΟΚ, ο αντιδήμαρχος Ζενέτος Νίκος.
Φίλιππος

= Ψηλά το κεφάλι «πράσινοι» σύντροφοι του Παναθηναϊκού. Και η βασίλισσα Ρεάλ με 3-0 έχασε από τη Λιόν.

= Για ποιον «γαλάζιο» λένε ότι είναι άπιστος σαν τον πεθερό του;
Ιωάννης

= Χτυπά τις καμπάνες ο Χριστόφορος της V-PRC στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά εκεί ως φαίνεται έχουν βουλωμένα τα αφτιά τους και δεν ακούν τις καμπανιές που τους στέλνει ο κόσμος.

= Βλέποντας στην TV τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τον πρωθυπουργό, καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά της δημοσιογραφίας άλλων εποχών. Ο Μακρυγιάννης πάντως ξεχώρισε με την ερώτησή του.
Πέτρος

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ