Μετεγγραφή Καμπουράκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ για 4 ώρες…

Παρωδία στο Mega, με την τετράωρη μετεγγραφή Καμπουράκη. Ο δημοσιογράφος, μία βδομάδα πριν ξεκινήσει το επίσημο πρόγραμμά του, αποχώρησε, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου από το κανάλι και επανήλθε το βράδυ της ίδιας ημέρας, προκαλώντας αναστάτωση σε Mega και ΑΝΤΕΝΝΑ, που σιωπηλά συμπράττουν εναντίον του Alpha. Χρειάστηκε να γίνουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο σταθμών, να απειληθεί και η μεταξύ τους συμμαχία, με τελικό αποτέλεσμα την παραμονή Καμπουράκη.

Αν πέρυσι τέτοια εποχή ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έκανε τη μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας τον Νίκο Κακαουνάκη για το πρωινό πρόγραμμα, φέτος το κανάλι δείχνει να χάνει τις εντυπώσεις, χωρίς να έχει καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζει κανείς με σιγουριά ποιο θα είναι την επόμενη βδομάδα το δίδυμο του πρωινού ενημερωτικού προγράμματος. Ήδη ο Σ. Λιαρέλης διαμηνύει πως δεν μπορεί να συμπράξει με τον Δ. Καμπουράκη, μετά και τα όσα έκανε.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, ο Χ. Παναγιωτόπουλος άκουγε με έκπληξη τον Δ. Καμπουράκη να του ανακοινώνει την αποχώρησή του. Είχε κλείσει με τον ΑΝΤΕΝΝΑ, με περισσότερα χρήματα, συμφωνώντας για την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής και τη συμμετοχή του ως σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Αν αυτό συνέβαινε στις αρχές του καλοκαιριού, το Mega δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Η ανακοίνωση όμως έγινε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν. Η πρακτική του ΑΝΤΕΝΝΑ θύμιζε Alpha στους μετόχους του Mega και ακολούθησαν διαβουλεύσεις. Με έκπληξη αυτήν τη φορά ο Δ. Καμπουράκης άκουγε τον ίδιο τον Μ. Κυριακού να του λέει πως μπορεί να πάει στον ΑΝΤΕΝΝΑ με τα χρήματα που συμφώνησαν, χωρίς όμως να εμφανίζεται στο γυαλί, πιστοποιώντας έτσι και την άτυπη συμφωνία των δύο καναλιών για την αποφυγή ακροτήτων τύπου Alpha. O Δ. Καμπουράκης επέλεξε να παραμείνει, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει, εκτός από τους Παπαδάκη, Αυτιά – Κακαουνάκη και τη δηλωμένη εσωτερική δυσαρέσκεια. Αυτή είναι πλέον δικαιολογημένη και μπορεί να καλυφθεί μόνο με τη διατήρηση της πρωινής τηλεθέασης, διαφορετικά το κανάλι, όπως εκτιμάται, εντός τριμήνου θα αναπροσαρμόσει το πρωινό του πρόγραμμα. Στο ΔΣ της επόμενης βδομάδας θα συζητηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα.

Ο Δ. Καμπουράκης από τη μεριά του έστειλε, μέσω Mega, την εξής γραπτή ανακοίνωση: «Έπειτα από φήμες που τροφοδοτήθηκαν από μια δική μου υπερβολική αντίδραση σ’ ένα επαγγελματικό ζήτημα ρουτίνας, ενημερώνω ότι ουδέποτε έθεσα θέμα αποχώρησής μου από το ΜΕΓΚΑ. Πολύ περισσότερο, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει θέμα να εργαστώ τώρα ή αργότερα σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Το ΜΕΓΚΑ μού έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, μου παρέχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω στη δουλειά μου και παραμένω σταθερά σ’ αυτό, με βεβαιότητα για την επιτυχία της πρωινής ζώνης και την πρώτη θέση του δελτίου ειδήσεων. Ενημερώνω επίσης ότι το συμβόλαιό μου διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2007, συμβόλαιο το οποίο τιμώ και θα τιμήσω απαρέγκλιτα, όπως με τιμά με την εμπιστοσύνη του και ο σταθμός μου».


Σχολιάστε εδώ