Ευχάριστη έκρηξη!

Τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου, το μεγάλο μπαμ. Πατείς με πατώ σε, όχι μόνο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά σε όλα που οδηγούν σε έξοδο, όπως της Πάτρας, της Ραφήνας, του Λαυρίου.

Και οι δρόμοι, εκεί που έλεγες πως όσος κόσμος είναι να φύγει έφυγε, γέμισαν οι εθνικές! Και για δωμάτια, με το φανάρι του Διογένη έπρεπε να ψάχνεις! Όσο για ξενοδοχείο, μέσο πολιτικό έπρεπε να βάλεις για να βρεις κάποιο δωμάτιο.

Νησιά γεμάτα… Οι καπετάνιοι των πλοίων μιλούν για 10 με 15% αύξηση σε σύγκριση με πέρυσι.

Το ίδιο και οι αφίξεις από το εξωτερικό. Έκρηξη από Αμερική με κατεύθυνση κυρίως τα κρουαζιερόπλοια που αποδεικνύονται καλή δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε, ο Αβραμόπουλος τρίβει τα χέρια του… Και οι μετοχές του ανέβηκαν, εκεί που τον έλεγαν συνάδελφοί του ανύπαρκτο…

Η εξήγηση αυτή της έκρηξης, που δίνουν ξενοδόχοι και πράκτορες είναι, ως έναν βαθμό βέβαια, ότι βγήκε κόσμος που πέρυσι λόγω Ολυμπιακών Αγώνων έμεινε στην Αθήνα, είτε γιατί δεν πήρε άδεια είτε γιατί ήθελε να είναι παρών στη μεγάλη γιορτή, που δύσκολα θα ξαναζήσει.

Τώρα η ευχή είναι να επισημανθούν τα λάθη και τα παρατράγουδα που έγιναν φέτος και να οργανωθεί η χώρα καλύτερα, έχοντας υπόψη ότι αγριεύει ο ανταγωνισμός των γειτόνων μας και άλλων χωρών της Μεσογείου.


Σχολιάστε εδώ